esmaspäev, 12. mai 2008

02 - Istuv pin-up - Elina


See pilt valmis päris ruttu ja see on mu lemmik ka neist kolmest. Üritasin mingit retromeeleolu luua . Rasterdamine Photoshopis tahaks muidugi harjutamist, aga selleks see blogi ju ongi. Jääkaru pea oli algselt väiksem. Juustega ei ole ka just päris rahul.

Siin on tööfaasid.

See valmis kõige lühema ajaga. Tahtsin pintslijoonega ka proovida. Brushpen ei ole just päris pintsel, aga sinna kanti. Värvisin Photoshopis.

Boonuspilt kah. Avastasin PhotoShopis-s enda jaoks ühe uue põneva brushi, seda ma siis katsetasingi. Suu oli problemaatiline.

2 kommentaari:

Joonas ütles ...

Ühinen Meelise arvamusega, et esimene pilt pole neist parim. Rohelisel meeldib kõige enam meeleolu, mida annab edasi nägu ja lennukad juuksed. Kogu selle pildi pisut lennikas-lohakas stiliseering on väga hea. Jalgade ebaresalistlikkuse ei häiri, pigem see üks jämedam triip pükste juures. Viimasel pildil on poos suht hästi tabatud, realistlikus võtmes just. See valge loom on muhe lisand. See PS-i brush jääb tõesti liialt säbruslieks naha jaoks, ma soovitasin seda alul vähemaks võtta ja soovitaks ka nüüdki. Esimene pilt töötab tänu läbitöötatud taustale ja rastrile. Poos on selle kõige keskel pisut kaduma läinud, oleksin enam rõhutanud just istumist, praegu voolavad puusad laiali koos kleididga. Käte osas on neil piltidel kõigil su puhul suur endasiminek, näod ja koloriit on ka kõigil head!

Ivar ütles ...

Karuvaip:
Mulle meeldib värvigamma ja raster. Tuletab meelde vanu värvifotosd, kust miskipärast sinine värv kadunud. Samas on asi ka kuidagi hiinapärane...
Eriti meeldib mulle karu rahulolev tõmbelukuhambumusega naeratus.
:)
See pilt iseenesest vääriks eri stiilides ja ka poosides remiksimist. Sa, Elina, võiksid ise veel sama karunahaga teisegi pildi joonistada. Tuletab mulle meelde Miyazaki Totoro filmi ja selle stseeni, kus pisiplika leiab puuõõnest suure Totoro ja ronib selle kõhu peale magama. See nahk lihtsalt vajaks pilti, kus tibi mõnuga sellel ringi aeleb. Juba värvigamma on mõnusalt unine. Karul on ka ikka jube hea olla...
:)

Roheline istuv plika:
Kift pilt, kift joon. Mulle tundub, et sa võiks võtta selle pildi ja teda pisut kellaosuti suunas rotate'ida, nii et kere poleks nii vertikaalne. Läheks vist dünaamilisemaks? Muud nagu polegi, kui, siis ehk käelaba võiks lõdvemalt väiksese nurga all olla. Mulle meeldib see, et sa nina ära jätsid.Tee selles stiilis mõni koomiks!
:)

Rannatšikk:
Jänese pea on liiga suur. Nagu kummiloom, mis ta ilmselt ka on.
:)
Mõjub nagu mõnus lasteraamatuillustratsioon. Juuksed on nunnud. See brush sobiks veidi robustsema paberisordiga, ma arvan, päris hästi. Kui päike oleks eraldi layeril, võiks proovida, kuidas mõjuks kahvatukollase joonega. Väike värvitilk tonaalsesse juurde.

PS: võtku see ja teine teid kõiki kolme ja teie brush penne! Proovin ka.