neljapäev, 22. mai 2008

03 - kentauritäkk - Pia


Andestust, aga see on kõige vanem täkk, keda mul on õnnestunud näha. Pigem klassifitseerubki see varsa alla, sestap saigi eelmises postituses öeldud, et päris täkku ma polegi näinud. Nad on enamasti veel ujedamad kui mina. Aga kui VÄGA kannatlik olla, siis vahest on õnne mõnda märgata.

Aga selline ta on.

7 kommentaari:

Elina ütles ...

päris muinasjutuline meeleolu.valgus on huvitav.jalad kipuvad sinna varsakanti minema jah, samas saba on täismõõtu hobuse oma. tagajala pauna kaotaks ära ja kabjad vaataks ka üle.

Kait K. ütles ...

nice,a hobu tahaks remontimist jah. meelis skännis portsu häid õppematerjale. ise sain kõvasti targemaks tänu neile.

gingi (lauri tuulik) ütles ...

õhuline :)
võibolla natuke terasemaid detaile mõnelepoole annaks üldpildile veel juurde konkreetsust, kui teekond ju ilus :)

Joonas ütles ...

meeldib ka see õhulisus ja valgus. hakkan linnulaulu kuulma, kui seda vaatan.
anatoomilised kommentaarid on juba olnud. aga need ebatäpsused tegelt väga ei häirigi, pigem see käte ja jalgade pisut ühtne vertikaalne olek. kohmetu, jah, kuid ma oleks võibolla ta teinud siis oma käsi mudima või ühe käega juukseid silmilt pühkima :) aga noh, mis siin ikka rääkida, ilmselt nägid sa teda ju siiski vaid korraks.

Ivar ütles ...

Atmosfäär on, jah, hea ja pildi backstoryle kohane. Anatoomiat siin juba kommenteeriti, olen varasematega nõus. Kaks asja veel ja siiski: üks, hobuse kehaosa mõjub kuidagi lapiku ja kahemõõtmelisena, tal nagu oleks ruumilisust puudu, seda just kõhuosas. Ja teine - kui too olevus oleks inimene ja tal oleks vöökohast allpool vaagnaluu, peaks see ja seega ka reieluude kinnituskohtade vahe olema oluliselt laiem. Sama ka hobusega - jalad on monteeritud ju teine teisele poole rinnakorvi. Praegu igataheks hakkavad kiiremal galopil põlved kokku kolksuma... :)

Ivar ütles ...

Aga tegelikult, võib-olla on siin pildis mingi opti-müstiline ruumi kõverdumine - hobuse tagaosa profiilis, esiosa poolviltu, poiss otsevaates... Neljas dimensioon?... :)

Anonüümne ütles ...

Viies. :D