teisipäev, 27. mai 2008

04 - Ökopunk - Elina

See on joonistatud brushpeniga.See on joonistatud pliiatsiga ja PS-s värvitud. Ega muud ei oskagi öelda, kui et mõlemad tööd valmisid päris ludinal, kuidas see tulemuses kajastub on iseasi.

3 kommentaari:

Joonas ütles ...

1. väga hea brush, vaatasin, et nagu "päris". Karakter on ka mõnusalt reläx. Kui taamal oleks näha veel telk, oleks see kõige ökopungilikum pilt siin. Aga jälle suitsetav ökomees? Kuidas siis nii saab. Aga kui juba ,siis võibolla suits oleks võind täitsa valge olla, nii et oleks selle ovaalse tausata piirjoonde saki tekitanud.
2. Modrnsem lähenemine ökopungile. Ratas on ka öko, et pritsi õli loodusesse. Viisud ja peni on hea touch. Koloriit meeldib. Võibolla ta oleks võin aint midagi teha (ntx ratta selga astuda), mitte niisama seista.

Ivar ütles ...

Piibumees - Jälle siuke pesueht raamatuillustratsioon. Duotone veel takkapihta. See kõik, mis on brushpenist, on vinge, isegi too ülinilbe soeng. Ja piip, mille tarvitamine annab lõuapära lihastele ikka korraliku koormuse.

Rohelise ala säbruserv... Ma ei tea, kui ta juba on, siis oleksin pilved ja suitsujoa teinud ka täisvalge ja sama servaga. Siuke negative space värk, kui terminist õigesti aru saan.

Muuseas, idee bruspennistidele - joonistage mõnikord bp-ga kaks varianti samast pildist, ühel kontuur ja teisel värv. Siis pange Photoshopis kokku, värvikiht muutke siis muidugi selliseks nagu vaja.

Ratturpiiga - taas üks tarbimisvalmis pilt. Tähekesse kasvõi... :) Koloriit ja tekstuur on mõnusad. Kuigi, ratas on mõeldud ainult otse sõitmiseks. Või siis nii, nagu Ita Ever ühes telelavastuses, kus ristmikul tuli ratas uude suunda tõsta. Muuseas, just täna pealelõunal tuli R2-st intervjuu Erika Salumäega...

meelis ütles ...

1:Piibumees: väga vinge - isegi mitte-connectitud pea kaela küljes väga ei häiri!... Või.... kui ma nüüd veelkord vaatan siis ainult pisut, oleks viimase korralikult kaela otsa torganud oleks tüübi üldliikumine (line of action) ka tugevam ja reläxim, seega üldhinne viis miinus, HAHA

2: puuratta-puutüdruk: sellega on mul rohkem probleeme...
Ja siin ei räägi ma AINULT mitteconnectitud peast vaid tervikust..
Värv on hea, puuratta ideel pole ka viga..., ka detaild tüdruku riietel ja jalgadel on põnevad.... aga tüdruk ise on tiba karakterita ja appiilitu (ma tean et pin-up-tüdruk oli meie eelmisi teemasid.... aga ikkagi.)
Poos ja ilme ja kõik kuidagi puine ja ilmetu....
(Hei.... Aga koer on vahva!! Mis sest et tiba teisest ooperist ;-))