teisipäev, 27. mai 2008

04 - Ökopunk - Joonas


Lisan siia soomerindelt ka paar sõna, kuna pildi valmimisega oli enne reisile minekut nii kiire, et ei jõudnud tekstigi kirjutada. Valminud on see ajavahemikus 00-03, mille oleksin pidanud investeerima unne. Sisust: ei morbiidsust oska eriti kommenteerida, see on esimene asi, mis pliiatsi alt välja tuli. Rohusööja kohtumine rohusööjaga, aint et ühks neist ei armasta karjamaal käia ja evib seetõttu parasiitlikke omadusi. Kolmas kohtumises osaleja on juhuslik...
Tehnikast: kiirelt brushitud ja PS-is värvitud. Proovisin inspireerituna Kaidi ühe pildi valmimisprotsessi videolindistusest (tema blogis) ka maalilist lähenemist, kuid pärast tund aega mässamist ja lootusetult plätserdatud tulemust loobusin ja läksin pigem flattide värvide teed, nagu alati... Arvestades kaasnenud ajalist piirangut ja kurnatust, olen tulemusega enam-vähem rahul - kuigi teemas püsib vaaaaevu-vaevu.

7 kommentaari:

gingi (lauri tuulik) ütles ...

heheeeee, tume värk mees :). Kas rohi on seller või weed? lahe :)

Elina ütles ...

see on tõestus, et on ikka väga kasulik totaalse vaimse ja füüsilise kurnatuse ajal midagi luua. valmib nö puhas kunst! roosad prillid meeldivad väga, aga hobuse kabjad võiks kuidagi veel agoonilisemalt püsti olla.

Joonas ütles ...

ei seller ega weed ega vaid tavaline hein.

gingi (lauri tuulik) ütles ...

eheheeeee, ikkaveel kui jälle üle scrollin irvitan poolvaljult :) olgu see siis weed või tavaline hein!

Ivar ütles ...

See on kahtlemata kõige sürrim pilt siiamaani selles blogis. Käokell, surnud hobune, patsidega plika, Lennarti nägu ja peaninasarviku kulmudega vegetaarne punkvampiir... Tunnistan, ma ei saa suurt midagi aru.

Kusjuures, see on esimene kord, kus Joonase pilt meenutab mulle sellist tegelast kui John Kricfalusi. Ilmselgelt puseriti ja ripneva keelega hobusekoonu teene. Tol mehel on muide ka väsitavalt mahukas blog - http://johnkstuff.blogspot.com/

Ivar ütles ...

Tegelikult kahtlustan ma siin mingit eriti sügavat poliitilist satiiri...

meelis ütles ...

pilt on NIIII sügav, et selle arusaamine käib ka mulle kui tavamaitsega inimesele üle jõu... Samas on siin mingi seletamatu fiil ja aura mis meeldib..... Siiani kõige mittejoonaselikum asi, mida sult, Joonas, näinud olen. Väga tubli! (Nii tubli, et pole mõtet ka mõne joonistusliku detaili üle viriseda:-))