esmaspäev, 26. mai 2008

04 - ökopunk - Kait

Okkei, ma nüüd ei tea kas sai teemast kinni...mul alati see prbobleem olnud. a põhiline et sai joonistada eks. (seletuseks siis niipalju, et seal tagaplaanil on väga futuristlik infrastruktuur)

8 kommentaari:

Elina ütles ...

yep, sellist infrastruktuuri tahaks isegi osata. lõhnab mõne tuleviku teema järele... suitsu hoidev käelaba on vbl natuke arusaamatu.
igatahes kontrast öko ja futu vahel on üpris võimas.

Ivar ütles ...

Mnjah, selliste piltide, nagu siinsete piltide kohta üldse, tahaks paari lausega lugeda ka valmimisprotsessist - millega, kuidas, mis järjekorras jne.

Muidu siuke mõnus ja proff tonaalse perspektiiviga asi. Küsimus ka - kas sa lisad vahel oma piltidele ka detalidekihi või jätad reeglina sellisele color guide - concept art - tüüpi üldisemale levelile?

Aleksander Rostov ütles ...

Näenäe, kohe palju ägedam kui karakterid maalil on. Mu lemmik su asjadest.
Üks asi mis mind häirib siin on see täpselt keskelt kaheks jaotus. Liiga sunnitud tunne tekib. Struktuur võiks röövida natukene maad vasemaltpoolt taevast ja looduse siluett võiks hiilida paremale poole ka veidi, muudaks jaotuse diagonaalsemaks.

gingi (lauri tuulik) ütles ...

hmmm ma just ütleks et see sunnitus/eraldatus mängib hästi kaasa vastandamise suunale - juba pildiliselt ju eraldumine. Kuid jah maastikulise meeleolu kohalt superplus!

Kait K. ütles ...

e: see käsi võib olla vabalt nihu, .idee poolest hoiab ta kätt pooleldi rusikas, suits on kahe näpu vahel...päris üleval, mitte näpu otstes.
i: kuram, mul läks järjekordselt meelest linti võtta, kartsin et jään jänni ning lint venib väga pikaks. püüan järmine kord ikka salvestada.
Aga seal polegi midagi keerulist. see sci-fi on custombrush. vasak pool on tavaline chalkbrush.
k: jep, tühi ja pikk hüpe toimub esiplaanilt tagaplaanile. ideed ja jõud sai otsa et sinna midagi lisada.
g: võibolla tõiesti töötab nii ka. not sure.

tänks :)

Joonas ütles ...

mulle meeldib ka väga nii nagu on. tühi maa annab pilti õhku ja jägmisruumi juurde ja vastandus tuleb hästi välja. võibolla oleks võinud aint laiem-panoraamsem vaade olla, kuna istuv figuur koos puu ja musta maapinnaga suunab tähelepanu suurepäraselt eemalolevale struktuurile - seda oleks võinud olla siis pikemalt/rohkem.
sobiks suurepäraselt Ray Bradbury Marsi kroonikate illustratsiooniks.

PS. kas ökopunkar suitsetab?! :)

Kait K. ütles ...

mis ta muud ikka popsutab kui rohelist :)

meelis ütles ...

väga kaidilik pilt, Kait, ja võid seda julgesti võtta kui komplimenti;-), tugev atmosfäär ja selge meeleolu....
Kompas oleksin mina isiklikult silmapiiri kõvasti allapoole, pildi allaäärde tõmmanud, et lasta futuristlikul rägal kõvasti rohkem pildil laiutada...., ehk isegi tuua seda tiba mehele länemale nagu kinnas ka soovitas....
Aga need on ainult "aga'd" ja "võibollad", sest asi tegelt toimib...