neljapäev, 29. mai 2008

04 - ökopunk - Karmen



10 kommentaari:

Elina ütles ...

juuksed on mõnusad. kõrva (asukoha) vaataks äkki üle. mulle tuleb kohe millegipärast meelde merle jääger. tegelikult, kui selliseks juugendjuuste ja tooga teemaks juba läks, oleks võinud mingit natuke nihkes juugend-ornamenti vms ka kuhugi lisada.

Kait K. ütles ...

ilus jaa...kuigi perspektiivina varianti ihkaks ka näha, tundub seff.

Elina ütles ...

eemmm.... minu meelest see ongi perspektiiviga variant, või ei ole?

Karmen ütles ...

On on, ma mõtlesin oma jutuga seda, et ülevalt alla vaade ei õnnestunud hästi ja tüdruk näeb välja lihtsalt nagu ta oleks ebanormaalselt lühike. Muide Elina, see ornamendi idee on täitsa hea, ma ise mõtlesin ka, et löön taha sellise asjakohase tausta koos tekstiga, aga teostus jääb ilmselt kuhugi lähitulevikku veel. : )

gingi (lauri tuulik) ütles ...

Oi kui sümpaatne! Iseenesest lahe kontarst juuste ja ülejäänud valguse-varju mängu vahel. Mulle stiil meeldib ja anatoomiliste viperuste pärast ei muretseks üldse kohe mitte. Ühel hetkel muutuvad need stiilsuseks :)! lahe.

Ivar ütles ...

Mina prooviks lisaks toogale ka juustesse veidi tumedamaid toone ja triipe lisada. Ka ei laseks ma jalgade osa läbipaistvaks, pigem lisaks taha näiteks "kella ühe" poole suunduva koonduva varju, ehk muudaks maapinna ja perspektiivi selgemaks.

Ka võiks ehk sellise juugendliku asja puhul taustaks kortsus paberi asemel pigem mingit tapeedilaadset mustrit kasutada? Või siis kuidagi korrapärasemalt kortsutatud paberit...

Aleksander Rostov ütles ...

haha! silmad kotti joonud VHK narkar, väga hea.

meelis ütles ...

on lihtne kuldreegel, Lizzahy: kui soovid vaataja pilku pildil suunata konkreetsele objektile tee see objekt kõigest ülejäänust võimalikult erinevam (olgu selleks siis tunduvalt erinevam värv, hele-tumedus,tekstuur, erinevam outline või mis iganes).
Sinu pildil on selleks kahtlemata Muchalt varastatud juuksed - eredad ja tekstuurita-varjuta..

Puhtalt minu isiklik arvamus aga ma ei näe sellel mingit pointi või mõtet kogu ülejäänud osaga pildilt, ehk siis - mu küsimus on MIKS? (no offence, just asking:-))

Karmen ütles ...

hea tähelepanek, meelis. ma kipun alati rõhutama detaile, mis pole seda üldse väärt. viimati tegin ma seda ühel plakatil, suurendades suvaliste sõnade tähevahesid ja mult küsiti niisamuti, et miks. millalgi saavad juuksed ka oma varju.

-kummardab- narkareid oskan ma joonistada küll!

Karmen ütles ...

Aitäh Ivar! Uuendatud versiooni riputamine ununes mul täiesti, aga jah..võtsin nõuanded kuulda, eemaldasin selle koleda gradienti ja vahetasin välja tausta millegi natuke sünergilisema vastu. Ahsoo ja juuksed, need said ka lõpuks valgusega modelleeritud. Selles osas oli Meelisel jälle õigus, et varjuta osa püüdis tarbetult tähelepanu.