teisipäev, 27. mai 2008

04 - Ökopunk - Meelis

Pilt sai tehtud kiirustades ja vahetult enne reisi kodustes tingimustes, st ilma valguslaua ja ümberjoonistamisvõimalusteta, joon tehtud peenikese Rotring vildikaga, koloreering akvarellis, pildistatud üles digifotokaga. Mõte oli näidata ökomeest-hääletajat.... Ja mis käiks veel paremini ökomehe maailmavaadete hulka, kui autode vältimine ja pöördumine lihasjõul töötavate asjade juurde. Et pilt on lahendatud groteskses võtmes, siis loodan, et vaataja andestab selle "hübriidratta" - sportratastel minu mäletamist mööda pakiraami pole.

5 kommentaari:

Elina ütles ...

päris autentne ökonässakas, pole midagi öelda.vbl sellel ratturil oleks käe ja jala musklid nagu kontrastsemaks teinud. mulle kangastub ikka nend maanteesõitjatega selline lihaseliste jalgadega, aga muus osas vibalik kuju. vbl on süüdi selles "Les Triplettes de Belleville"....

Ivar ütles ...

Jah, eks Meelis teab ise kõige paremini, et tolle jalgratturi turi oleks võinud vast poole kõrgem olla ja lenksu pigistavad käsivarred selle võrra jämedamad.
Ratturi särgil võiks veel mõne takso/transafirma sponsorlogo ka olla...
:-)

Kait K. ütles ...

heh naljakas karakter jälle. ökonäss

Joonas ütles ...

Mulle meeldib see vesivärv ja Rotringi vildikajoon. Ise sellist vabakäe-teemat tindi ja värviga eriti ei valda. Karakter lahe nagu alati ja plusspunktid suitsupläru puudumise eest (mis figureerib igal teisel ökomehel siin :)

meelis ütles ...

Thanks, kirjutan kõikidele kommentaatoritele kahe käega alla!!
NÕUS!
Pilt sai tehtud enne reisileminekut kell 6 hommikul kodus ja lootuses valmis saada enne kui pere ärkab.
Üks neist keissidest nagu minuga tööjuures alailma juhub, kui olen naasnud kohvipausilt ja laual oma poolelijäänud tööd vaadates tundub et see oli vahepeal iseenesest kõvasti kehvemaks läinud...