teisipäev, 27. mai 2008

05 - Halastamatu kosmoseamatsoon - AlekokK



hoi noored ja ilusad... nimi on Lauri ning olen siin päris värske liha... ehk siis nagu arvudest näha on see mu esimene kord postida nii et palun ärge mulle väga palju haiget tehke või siis et just tehke... kahtlesin küll et veel sellesse teemasse vastuse parkida suudan sest eestlased oleme ju ja kõik kohad ning kogu aeg on tööd täis aga kuna teema oli hingele nii viisakas siis ohverdasin ajale natuke teistsuguseid loomi... asjast seda et mind on alati lõbustanud inimkeha haavatavuse ja metalli tugevuse kontrast... meenutagem näiteks sellises koledas järjes nagu matrix revolution inimeste poolt kasutatud walkereid milledel oli küll tubli tulejõud aga eluka juht pidi istuma kõige kaitsetumas kohas... sarnasest irooniast on südinud ka minu pildi mõte... vahenditena oli abi pliiatsist paberist ja photoshopist... lisaks on veel üks 60%ne visand selle mõttega et mind ennast huvitavad teiste tegelaste tööde puhul alati sketsid palju rohkem kui lõpptulemus - ei tea lihtsalt kas see on mu erialane hälve või leidub selliseid inimesi veel... a ja taust on igav jah sest selleks hetkeks oli pirukast kõik moos juba väljas... igaljuhul edu ja pidu teile

9 kommentaari:

Karmen ütles ...

Ohsa, hei Lauri. Väga mõnus ja võimas pilt, ainult, et tahaks veel suuremalt näha. Sketsi huvi pole ainult sul, selle hälbega oleme me mõlemad.

AlekokK ütles ...

sry nende algsete umbepisikeste üllitiste eest - post parandatud

Ivar ütles ...

Tere tulemast! Visandid ja arenguprotsess on alati huvitavad, vahel, jah, enamgi kui lõppvariant. Tuttav tunne, kui näiteks mõne multika artbooke lehtiseda.
Mis kosmoseamatsooni teemasse üldisemat puutub, siis tähtaeg on alles nädala pärast, seetõttu ei tasu ka vast lähipäevil loota kaasjoonistajate tööde ilmnemist, läheb veel aega.
Aga joonistamisest - ma ise oleks eelistanud nähtavamat pintslijoont praegu domineerivale blurile/airbrushile. Tulesärana on ta loomulikult omal kohal, aga näiteks roboti pindadele oleks teravam värvijoon detaile kõvasti juurde toonud ja ilmselt pannud ka neoonvalguse rohkem särama. Nagu ka ehk tiba tumedam taust?...

Kait K. ütles ...

terv. äge tegelane...korralik siluett jne. aga värvilises variandis oleks võind jalgade tagant väheke kraami ära hajutada (mingi airbrushi laier vahele)...nii nagu sketsil tehtud on.

(Y)

Aleksander Rostov ütles ...

joonistus lendab päris hästi, though natukene liiga arglik joon on ja see kustutamisjälgede rägastik ei lase ka visandit täiel määral nautida. anatoomia on kah valupunkt, eriti need vedelad vedelad jalad. neid on veidi vastik vaadata.

iseenesest lõpptulemuse nimel oleks võinud värvimine tegemata jätta. naiivsed lokaaltoonid ning musta ja heledaga varjude märkimine ei jäta eriti head muljet. imeliku glow maitsetu üleliigsus häirib ka, seda oleks saanud paremini teha lihtsalt erksa tooniga tumedal taustal ja too gaussian bluri/softbrushi üle äärte voolamise triki oleks võinud jätta üksikutele fokaalpunktidele.

ahjaa, tume taust. tundub nagu see karakter töötaks natukene paremini tumedas keskkonnas, helendavad jublakad näeksid ägedamad välja ja imponeerivam oleks. damatic and shit.

liiso ütles ...

nagu tatoopilt!

Elina ütles ...

põlve koht jääb natuke arusaamatuks. aga mulle see ülikülluslik glow isegi meeldib, päris kenasti harmoneerub absurdse, aga väga kosmoseamatsoonliku üldmuljega: kui juba abikäed, siis ikka topelt, kui helendus, siis ikka igast august jne. tausta toonidega võtaks midagi ette - roosa, helesinine... natuke liiga läägeks läheb. ja kas taustale üldse oleks nii teravat kontuuri vaja, see karakter ise on juba nii detailne, et taust võiks vähe rahulikum olla.

Joonas ütles ...

hea, et leidsid aega oma südameasjadele pühendada - nii futut oska siin ilmselt keegi teine välja mõelda :) mulle meeldib aga ka visandijoon rohkem, selles on rohkem powerit alles. värvilisel on aint tuli ja suits lahedamad. poleks midagi selle vastu olnud kui seda sama visandit tooninud oleksidki. Keegi kogenud värvija siin blogis võiks selle sketchi enda stiilis proovida teha, ma arvan, et siis oleks lõpptulemus ülikõva. praegu on lihtsalt kõva.

gingi (lauri tuulik) ütles ...

Kriitika jätaks mina välja, kõik on arengu küsimus. BW skets on minumeelest super! Minupoolt soovitus et jäta järgminekord äärejooned välja ja värvi uuesti üle. küll leiad stiili mis sulle sobib! Jätka ainult samas vaimus edasi, oujee!