kolmapäev, 21. mai 2008

05 - Halastamatu kosmoseamatsoon

Niisiis, viies teema - "Halastamatu kosmoseamatsoon". Idee formuleerus igateisipäevasel vestlusel, lõpliku pealkirja ütles välja Joonas.

Eesmärgiks on panna paberile või bittidesse naissoost ulmesõdalane. Selline, kellel on relv, kes ei karda seda kasutada ja kes üleüldse can kick any sort of major ass.

Teatavasti on angloameerika labasema massiulme üks peamisi elemente suure ja võimalikult ebaergonoomilise relvaga tibi, kes tihti ka väga ebapraktiliselt rõivastatud. Ehk siis, riideid on vähevõitu ja needki kui mitte rauast, siis igatahes mitte kehakatteks. Seesuguseid alfaemaseid leiab siit ja sealt, kuid eriti ekstremaalsel kujul vaikselt allamäge rulluvas ajakirjas Heavy Metal. Mis pole muidugi ka ime, sest omaniku naine on b-filmide staar Julie Strain, keda utreeritud anatoomia kroonimata kuningas Simon Bisley oma töödes ka alatihti prototüübina kasutama peab.

Loomulikult pole kõik ulmetibid sama friikjad. Joonistamiseks võib inspiratsiooni ammutada näiteks tippmodelli ja fantastilise muusiku Milla Jovovichi rollidest, animeseriaali Cowboy Bebop pahelisest Faye Valentine'ist või Terminaatori filmide Sarah Connorist.
Variante on seega mitmeid vaiksest pliiatsikiigutamisest totaalse üle võlli keerutamiseni. Jõudu tööle!

Tähtaeg on seekord kahe nädala kaugusel - teisipäev, 3. juuni.

2 kommentaari:

Elina ütles ...

Ivarile peaks juba selle teemakohase kollažpildi eest lisatugriku andma :D
Ja ma ei teadnudki, et Milla muusikaga tegeleb, saan tasapisi targemaks.

Ivar ütles ...

Milla tegi minu mälu järgi ca 18-aastasena albumi "Divine Comedy", mis on tõsiselt hea plaat, selline folgilik asi ja jättis üllatavalt küpse muusiku mulje. Hilisemast ajast olen kohanud ainult vist mingeid demolindistusi. Üks lugu oli vist ka "Miljoni dollari hotelli" soundtrackil.