neljapäev, 22. mai 2008

05 - Halastamatu kosmoseamatsoon - Lauri(gingi)


Tervitus siis ka minupoolt kõigile.
Esimene post, ja kohe parajalt ülepingutatud, ilmsete-mitte-reaalsust haaravate elementidega ama-zoon! Heh no seda või teist siit nüüd alustan! Peatselt loodan asendada BW pildi värvilisemat sorti pildiga. Ahjaa ning natuke meelega jätsin eelmise teema vahele kuna pole veel päris kindel punk-rohi-rokk stiiliga või üldse mida teha. Kuid siit on hea edasi liikuda. Olge siis armulised, superlahe seltkond erinevate pildi-joone stiilidega nii et päikest ja nüridat pliiatsit!
lauri

5 kommentaari:

gingi (lauri tuulik) ütles ...

ja õpin veel kõikke vajalikku, nii et postituste vead saan koos reegleidlugedes ja vigutehes käsikäes vast peatselt selgeks. kannatust :)
L

Elina ütles ...

Teretulemast Lauri!
Mulle see mustvalge variant meeldib väga.Pane värviline eraldi, las mv ka jääda. Kosmoseamatsoon on üsna elukardetav välja kukkunud. Piisavalt friiki figuuriga (pikkust 210 !?), et vastane üksnes välimusega oimetuks ehmatada. Lõikeriistadest rääkimata.
Minu enda nõrk koht, ma tean, on igasugused tõepärastena tunduvad tehnokaadervärk nende omanike küljes, nii et tore on näha, kui keegi seda usutavalt teeb.
Millega joonistasid? Ja rohu-pungi teemat on sul veel terve nädal aega seedida, nii et ära veel kohe alla anna.

gingi (lauri tuulik) ütles ...

tere tere
eks nende vidinatega ole nii et 10korda proovid ja siis kuidagi loksub lõpuks paikka. Pikkust on meelega kohe väga meelega meelega juurdepandud, tegelikult jäi piinama üks asi, et oleksin tahtnud jalad pikemaks teha kuid oskamatus paberiga arvestada lõpetas selle soovi - paber sai otsa, bah :)
See tehtud täitsa tavalise pliiatsiga täiesti tavalise paberi peale. Ja etnopunk on hakanud juba kooruma mingis versioonis, veel ei anna alla!
Lauri

Joonas ütles ...

mul on ka hea meel, et päevatöö kõike su energiat siiski ära ei röövi :) see teema paistab sulle muide sobivat hästi.

aga jäta jah see must-valge alles ja pärast pane lihtsalt update sinna allapoole.

muide, ma olen unustanud mainida, et tegelt pildipostitus võiks olla kõige varem sel nädalal, mil tähtaeg on - siis jääb teistele viimase hetkeni põnevus, et millega keegi hakkama sai ;)
(aga väga hea, et sellekohane punkt on ka nüüd reeglitesse lisatud :D)

Muidu mõnusalt detailne ja läbijoonistatud lähenemine. Kas sa nende jubinate puhul amatsooni küljes kasutasid mingit "referentsi" või oli ainuke abivahend fantaasia? mul endal on riietuse ja mingite detailide lisamine alati problemaatiline, sepärast uurin.

kui midagi kobiseda, siis käelabad tunduvad pisut liiga väiksed või arad kogu selle varustuse juures... ehk mõtlemisainet värvimise juures ;)

gingi (lauri tuulik) ütles ...

tead ma lähtun alati hetke meeleolust - ref pilte kasutan vaid realistlike matte asjade juures, muidu on ikka haige fantaasia vili kõik. Samas muidugi kui palju on siin minu fantaasia ja kui palju on siin igalpool mujal nähtud kunstnike tööde mõju on juba raskem küsimus. Aga no eks see ole nii nagu on, lõpuks kujuneb ikka oma joon välja.
Kusjuures alustades toneerimisega parandasin mõned vead ja käelabade väiksus tulenes keha (ülakeha) vigades, ja pealegi...... ole sa milline ama-zoon tahes, naiselikult väiksemad käed on ainult soo tunnused :).. vist