teisipäev, 6. mai 2008

02 - Istuv pin-up

Meelise pakutud teema ja inspiratsiooni-pildid. Joonistada naist "apiilikalt". Meelis: "kes oskab kena naist joonistada, oskab nii mõndagi". Stiil, riietus, keskkond ja võimalik stoori on vabalt valida.
Tähtaeg teisipäev, 13. mai.


Lisaks võib teha ka bonuspildi:

7 kommentaari:

meelis ütles ...

täienduseks: mu quote täies mahus kõlas nii - inimene, kes oskab joonistada nii hobust kui ka naist ja teha seda appiilikalt, see inimene oskab hästi joonistada.
Elu on näidanud, et just need 2 on joonistuslikult kõige raskemad ja selleks et tulemus oleks parem hallist keskmisest läheb vaja veel midagi peale hea anatoomiatundmise ja 3-mõõtmelise joonistusoskuse...
Arvan, et see "midagi" on eeskätt maitse ja oskus kombineerida sheipe nõnda et need visuaalselt hästi koos püsiksid.
(Nii et ülesanne pole kergete killast aga.. hey! Who said it's supposed to be easy?!!, I didn't...:-)
Edu ja jõudu, sky is the limit!!

Elina ütles ...

mina olin juba lasteaias seda meelt, et kes saab hobuse joonistamisega hakkama, see on tegija. ega toona neid hobuseid, mida raamatust tasus maha kopeerida nii väga ülearu ei olnudki...nii, et varsti siis joonistame hobust? :-)

Kait K. ütles ...

ainult mitte hobust :D

meelis ütles ...

eks selle meie ühise blogimise eesmärk olegi rohkem enese proovilepanek ja uutele väljakutsetele vastu astumine...
Nii et hobuse mõte pole ka paha...
Aga ehk teeks siiski vahelduseks midagi lihtsamat, see naise joonistamine võtab ikka ninast vere välja küll :-)
Sõbrad, kes te veel siiani teemasid välja pakkunud pole - hakake kiiruga selles suunas oma ajusid ragistama!

Ivar ütles ...

Mina lapsepõlvest päris ei mäleta, et oleks hobusejoonistamist eriliseks proovikiviks pidanud. Eks see joonistamine oli üldse üks suur proovikiviaed... Samas, seda nagu mäletan küll, et raamatu "Neli hobust lähevad ära" neli peaelukat tundusid kuidagi eriti hästi ja isikupäraselt joonistatud olevat. Eriti miskipärast just tööhobused ja eriti just tagantpoolt... Ma ei teagi, kes võis too kunstnik olla.

Mis hobustesse puutub, siis on mul pikemat aega olnud plaan midagi seesugust skulptuurina proovida, just keerukuse pärast. Nüüd, kus mul Libahunt valmis ja hammas mütoloogiliste elukate järel verel, tuli just eile tunne, et järgmisena võiks ette võtta kentauri. Seda siis kujuna, kuid võite seda võtta ka ühe tulevase joonistusvihjena... :)

Joonas ütles ...

Olen elus joonistanud vist kokku 3 hobust. Seega võiks küll proovida...

liiso ütles ...

hobused! iggg. liiga palju olen istunud tüdrukute kõrval kes märkmikusse ja vihiku tagakaanele hariliku pliiatsiga hobuseid joonistavad. südameid ja hobuseid. öäääh.