teisipäev, 13. mai 2008

02 - Istuv pin-up - Kait

krt ma ei saand kuidagi uue postiga hakkama, seega savesin ühte meelise drafti sisse.
Ja mul on selle stiiliga nagu on... tahab alati detailseks ära minna, seekord pidin lihtsalt punkti panema... deadline noh.
kui aega/viitsimist on, eks proovin lõpuni maalida.

5 kommentaari:

Elina ütles ...

Päris diip. Ma ei ole küll absoluutselt mingi anatoomiaspetsialist, aga pisut riivasid mu silma vasakpoolne puusajoon ja ka vasak käsivars.
Aga selle vist võib kiiruse arvele kirjutada. Pealegi samas tehnikas poleks minult ei puusajoont ega...ah, ma ei hakka parem ütlema.
Varjud,valgus ja koloriit meeldivad. Juuksed on ka esmaklassilised, juuksepreemia annaksin sulle.Ja mis siin salata, ka see pilt meeldiks minu pisipojale väga:-) Tore, et meie blogiga ühinesid!

Kait K. ütles ...

heh, tänks.
see käsivars hakkas jah lõpuks väga häirima...aga olin siis juba kõik värgi ühehe layerile kokku lasknud, ning ei hakand rohkem pusima. ning juustega sai jah pisut rohkem mässatud...kohe kutsuvad nikerdama, ma veel paintisin lõpus natuke üle, et sellist sketsi muljet tagasi tuua :P

Joonas ütles ...

Teretulemast-osalemast ka minu poolt. Maalilisus hindan pildil, kuna ma ise ei valda seda teemat absoluutselt. Koloriit on samuti hea, annab sügavust hästi edasi. Kindel pole ma selles, kes see sketchilik joon maalilisusega sobib - samas, ma ei tea, milline see enne oli... Juukseid juba kiideti, mulle meeldivad ka - eelkõige jällegi seepärast, et ma ise seda teemat ei valda. (kas kunagi võiks juukseteema siin blogis ette võtta äkki??)
Muidu kindlalt muudaksin pildil pea suurust. See on liiga suur keha suhtes, jätab alaealise mulje :)

Muide, kas sa kasutad Photoshoppi või Painterit?

meelis ütles ...

tore, et ühinesid lõpuks meie üritusega, Kait!
Positiivsest su pildis: meeldib rembrandilik koloriit ja tema kuulus "katuseluugi valgus", toob objekti hästi esile ja annab pildile mõnusa salapärase atmosfääri.
Ma noriksin ka selle visandliku joonega... olen nõus Joonasega, et sellise maalilisusega su säksiv joon hästi ei haaku, ehk pisut voolavam ja "naiselikum" joon oleks sellisel juhul rohkem kasuks tulnud, ka ehk oleks pintslikäsisust naise kehal pisut pehmendanud ja seda rohkem "üle limpsinud" (maitse asi).
Ma pole Elina kommentaariga vasakpoolse puusajoone osas päris nõus; ise loen välja, et see mis selle optilise puusanurga seal tekitab, on tegelikult etteulatuva riidevoldi serv, mis jah, kahjuks jookseb peaaegu tangentsisse puusajoonega, joonistuslikult seda sinna ette panna pole hea mõte.
Ise oleksin õlgade vertikaali muutnud kas ühele või teisele poole, ja kindlasti pea nurka mis on hetkel liiga straight ja boring võrreldes muu väänlemise ja voolamisega. Pea suurust väiksemaks - YES! Olen vist ainus, kes su juuste käsitlusest väga vaimustusse ei satu, sorry.
Aga üldiselt - hea töö, Kait, keep it going!!

Kait K. ütles ...

tänks kriitika eest. see vasaks külje joon jah on konfliktis...ning ei märkand, kuna mulle oli juba kinnistunud, et tegu on riidevoldiga. üldiselt on see üks puder ja kapsad, ei ole hea stiile segada tegelt. a kui lõpuni paintida, oleks ilmselt ilus.

k.