neljapäev, 5. juuni 2008

04 - ökopunk - liiso


hilinemisega nagu ikka. aga püüan end ses osas parandada...

5 kommentaari:

Ivar ütles ...

hea on näha, et digitaalselt saab joonistada ka päris algusest lõpuni, skänneri abita. Väga Tammjärvelik joon, mis on Eesti oludes ju vaat et ülim kiitus...
:)

Et siis munakivitee on peenramaaks muudetud? Ega tea, ega tea, sinnapoole see maailm vist tõesti läheb. Kuhu mujale neid peenraid teha kui Toompeale kui globaalselt muudkui soojenetakse ja sulatakse...

Elina ütles ...

minu meelest ei ole see digitaalselt joonistatud... aga eriti taustas on jah mõnus julge pintsli(?)joon. Kirjelda äkki tööprosessi natuke.

Joonas ütles ...

Olen nõus, et joon meenutab pisut Tammjärve ja tegu pole arvutijoonistusega. Idee on hea. Võibolla mullal kerge valge tekstuur oleks heaks täienduseks, hetkel mustad varjud taustal ja mullamustus on liialt sarnased.

liiso ütles ...

see on joonistatud vägagi paberile. unipin tintekad on siiani mu lemmikud olnud. paksu musta lisasin tušiga, mis tegelikult ei olnudki tušš, vaid templivärv. hiljem kerge viimistlus photoshopis (miinus sodi, purud ja pluss kontrast).

Ivar ütles ...

Ok, siis pettis mind ära see, et arvutiga on igatahes hulk musta lisatud - antialiasest tingitud halod kontuuri ja muidu musta vahel on väga digitaalsed.