teisipäev, 3. juuni 2008

05 - Halastamatu kosmoseamatsoon - Elina


Esimene pilt valmis kiirelt peale teema teada saamist, bikiinid ei tulnud kahjuks nii metalsed, kui algselt plaaninud olin, üldse on mul eri materjalidega probleeme.Tegin selle algselt roosa pliiatsiga, sealt tuli mõte teha pilt mingites hulludes toonides. Teise pildi otsustasin vahelduse mõttes joonistada sulega (mingi jaapani G nikko, pidavat kuulus olema), mida ma muidu eriti kasutanud pole, aga tuleb tunnistada, et väga mõnus on sellega teha. Mõlemad on värvitud Photoshopis.

2 kommentaari:

Joonas ütles ...

Rohelise kohta tegin pildilise kommentaari ülevalpool. Lisaks aint niipalu, et minupoolse parema põlve kaitse serv peaks teistpidi kaare tegema ja riietus võiks pisut vähem kodusem ja rohkem tehnoloogilisem olla. Steampunk relv on huvitav lisandus, ma ei tea, kas see mõjuks piisavalt ähvardavalt... Aga kokkuvõttes on suht creepy tegelane küll ja kui temaga pimedas kaatris kohtuks, poleks kahtlustki, et tegu on halastamatu isendiga, kellest tasub eemale hoida.

Teise koloriit on minu jaoks rohkem paigas. Kuid poos võiks olla pisut vähem staatiline - ettepoole kaldu või põlved kõverdartud. Ei jää muljet lennumasinal seismisest, või siis lennumasin ei liigu. Figuuri stilisatsioon ja läbitöötatus meeldib ja sulg on siin päris kindlasti kasuks tulnud.

Kumbki pilt pole stiilipuhas kosmoseamatsoon, kuid pisut ootamatute elementide kokkupanek nende juures tuleb minu arvates kasuks ja ergutab fantaasiat neile (eriti viimasele) mingit lugu ümber mõtlema.

Ivar ütles ...

Roheline punapea -
mina Joonase kombel seda tumedamaks ei teeks. Või kui, siis õige pisut ja värve satureerimata.
Muuseas, pakun sellele amatsoonile nimeks Errgeebee...
:)

Tulnuka anatoomia osas olen ma sama võhiklik nagu me kõik, aga tundub, et Joonasel on vasaku põlve suhtes õigus. Muuseas, nende kaarjoontega on ka minul jama, keerasin näiteks oma amatsoonil vööjoont 180 kraadi, peale seda kui olin ühe versiooni juba siia postitanud. Ma ei saa ise ka aru, kuidas ma seda kohe ei märganud.

Igasugu vidinad on huvitavad ja lisavad pildile alati juurde. Pisikese parabooliga tulevikurelvad on ka ilmselt nii sügavalt kõigi alateadvuses, et tõelistel relvadisaineritel saab olema keeruline neid eirata.

Maximus -
jah, sa võiks lihtsalt omaenda huvides teha veel ühe surfiva gladiaatorisketši, seekord püüdes pisut tasakaaluhoidmist mängu tuua. Poos võiks jääda samaks, lihtsalt toeta vasakpoolne jalg sirgemalt veidi laua otsa poole ja too keha parempoolset põlve kõverdades veidi allapoole. Muud vist polekski vaja.

Värv on ilus, ma olen sucker kastanpruunide seepiatoonide suhtes.

Ja, vot siit tuleb ka selline asi välja, mida juba korra mainisin - sa oleks võinud kõik need valged jooned ka sulega teha, teisele paberile ja siis Photoshopis valgendades ja kokku pannes. Arvutijoon on ikka midagi muud kui sulg. Peaks ka ise varsti midagi siukest proovima...