kolmapäev, 4. juuni 2008

05 - Halastamatu kosmoseamatsoon - Kait


Pmst on idee võetud Ian Mcgaig`i Spaceangle `ist. Keerasin teema lihtsalt pahupidi. Töö endaga aga läks halvemini, tundub nagu oleks arengu asemel mitu sammu tagasi astund...ning aega läks ka jubedalt...ca 5h. moraal. ei tasu hakata punnitama kui algul asja õigesti tööle ei saa.

9 kommentaari:

Ed ütles ...
Autor on selle kommentaari eemaldanud.
Ed ütles ...

miks halvemini? täitsa kobe ju. need trikid mida kasutad hakkavad vaikselt nii tööle et ei häiri - see võrgu teema ja talad ja sambad... ja see uus proge millega sa neid säuhhe teed näeb ka selles pildis toimivat.

Selle pildi puhul jääb võibolla ainult teema segaseks, et mis toimub ja miks-kuidas ta halastamatu on.

Kait K. ütles ...

segaseks jääb jah. pmst peaks see tegelane olema seotud selle säuhhiga...u nagu mingi spell või relv, millega siis käib/lendab ringi ja lammutab. et siis mitte spaceangel vaid kosmosekurat. aga jah, raske mõista...sesmõttes läks halvasti.

gingi (lauri tuulik) ütles ...

häh amasoon erinevaid, kõigil ei peagi kirves ja mõõk pihus olema :)
hea variatsioon.

Joonas ütles ...

ma arvan ka, et halastamatu võib ta küll olla, näo ilmet me ju ei näe :) igal juhul toimumas on midagi suurejoonelist ja salapärast. meeldib see, et siin on liikumist ja süzheed. pilt on teostuselt selline, kuhu ma ei jõuaks kunagi isegi 50 h-ga :)

samas, see töötab eelkõige kaadrina mingist pikemast sci-fi süzheest. see on hea seetõttu et ärgitab vaatajat lugu ise juurde mõtlema ja halb seetõttu, et kui vaatajal pole fantaasiat, jääb ta pika ninaga :D peamine põhjus sellise loost lahtirebitud mulje tekkimisel on vist see, et figuur jääb pisut väikeseks tohutu keskkonna taustal. ehk see figuur võiks pisut enam suhestuda ümbrusega või mingit muud "kommunikatiivset väärtust" kanda, mis "lugejale" juhtööre fantaseerimiseks annaks? :)

Elina ütles ...

amatsoon jääb natuke nagu selle põhiactioni varju. ta oleks võinud äkki natuke rohkem silma paista?

Ivar ütles ...

Tundub, jah, et tegelast on pildist tiba raske üles leida. Huvitav, kuidas see must-valgeks keeratuna välja näeks? Aga üldiselt mõjub see pilt nagu staatiline kaader liikuvast filmist, kus hetke pärast jõuab kaamerasõit lendurile järele ja jätkab lendu tema kohal ja temaga ühes taktis, helendava kaarlahenduse suunas, mis paisub ja muutub ja plahvatab.

Aga tegelikult ei saa mina aru, kuidas seesuguseid pilte üldse tehakse. Nagu näiteks ka seda, kuidas on võimalik tabletiga pikki sirgjooni või voogavaid juuksekarvu joonistada.

Karmen ütles ...

ma olen ka nõus sellega, et mõnus originaalne lähenemine amatsoonile. kuna pilt on sihuke oma stooriga, siis ootaks ühtlasi pildilt rohkem seletusi, vastuseid või noh..aktsiooni. samas esmamulje oli küll vau, lahe!

Kait K. ütles ...

tänks. Ivariga täiesti nõus, must-valgeks keeratuna tulid vead välja...silm ei liigu nii nagu võiks. sellele peaks igal hetkel tähelepanu pöörama. aga läheb meelest.
mustvalgelt alustades on kergem silma liikumist ja value`d kontrollida. ise alustan üldiselt värvidega...ja tulevad vead sisse.
ma lihtalt ei oska mustvalget pilti hiljem värviliseks keerata. peab leidma mingi mugava tehnika.

a ja keegi tuttav ütles, et kui pilt vajab seletust siis on halb pilt. eks seal mingi tõetera peitub.