teisipäev, 3. juuni 2008

05 - Halastamatu kosmoseamatsoon - Lauri (gingi)

Tere tere taaskord

Lükkan ka oma amatsoonid siia. Esimen valmis juba varem, panin tooni ka peale. Siis aga mõtlesin et huvitav miks küll mitte teha hoopis natuke teine amatsoon, võibolla et kasvult natuke väiksem noh selline väike müü (my)-gnome. Väike siblija on piisavalt hull (pool)amatsoon ja kindlasti pole tal halastamatusega probleemi, halastus kui selline puudub.

6 kommentaari:

Ivar ütles ...

Nagu näen, st. ei näe, on pildid pandud linkidena, mitte lisatud bloggerisse ja postitusele. Pane nad parem siia, on alati näha. Lisa ka sildid.

Elina ütles ...

mulle väga meeldib, see kuidas pildid on värvitud.ja pisike amatsoon näeb eelmisest palju ohtlikum välja. relvast võiks mingid hävitavad kiired või kuulid ka välja lennata.

gingi (lauri tuulik) ütles ...

kuulid on järgmises etapis, 23sec hiljem kui kuulirahe ja meeletu punane möll :)

Joonas ütles ...

mulle meeldib ka kogu see värvide ja tekstuuride teema. meeldib ka see ebamäärane must piirjoon, mis värvidele tekkinud on. (seda võiks tegelt isegi veel rõhutada.) stiilne.

kui midagi muuta, siis võibolla tuua kohatise heledusega rohkem esile midagi. relvad, riided ja keha lähevad pisut kokku (saan aru, et see on taotluslik, kuid siiski teeks väike eristamine pildi jälgimise pisut lihtsamaks)

Ivar ütles ...

Pisikolli pilt -
Nõustun eelkõnelejatega, tekstuurid ja too must kontuur on päris head. Väga Bisleylik vibe. Samas, kogu pildi keskosa mõjub ju üsna lõpetatult ja kuigi pilk tausta uurima ei kipugi (ma ise märkasin inimsiluette alles nüüd, täpsemalt uurides) võiks ka need pisut detailsemalt üle käia, just esiplaani omad.

Terapropelleriga anorektik -
tuleb tunnistada, et Joonase remiks andis pildile tublisti dramaatikat ja elu juurde. Autori asemel prooviks ma need muutused ka originaalile lisada. Ise igatseks veel mingisugust varju, mis olevuse seinast veidi rohkem esile tooks. Ja ehk ei tuleks ka pisuke kontrastne värvilaik pildile kahjuks, paar tilka veripunast, näiteks.

Ivar ütles ...

Vaatasin vanu asju ja ongi, vähemalt hetkel, nagu kunagi kartsin - blogisse lisamise asemel kusagilt mujalt lingitud piltide asemel on nelinurgad... Soovitan autoril võtta kätte ja oma pildid ka päriselt blogisse lisada. Muidu, kui juba paar kuud hiljem on pildid siit kadunud, puudub osalemisel igasugune mõte.