laupäev, 7. juuni 2008

05 - kosmoseamatsoon - Joonase kommentaare



Kuna siin võib kommentaarina pakkuda ka oma varaindi või töötluse pildist, siis lisan siia paar tükki. Esimene pilt: mulle tundus, et Elina roheline amatsoon on pisult liialt hele. Teine pilt: Gingi pildi puhul jällegi tundus kogu figuur liialt tume. Seega proovisin PS-i dodge ja burn tooliga mõned korrad üle piltide tõmmata... Tulemus: kui "loetavust" antud juhul kriteeriumina kasutada, siis sain endale pisut sobivama lahenduse :) Sõltub loomulikult väga palju ka kontekstist, kus kasutada antud pilte.

Aga ootaks ka teiste inimeste kommentaare minu kommentaarile ja ka esialgsetele piltidele nende õiges postis. Üks blogi eesmärke on oma piltide nägemine läbi teiste silmade, seega on alati oodatud kõik tähelepanekud, ükskõik kui tühised need endale võivad tunduda :)

3 kommentaari:

gingi (lauri tuulik) ütles ...

Märkused minumeelest õiget. Oma töö juures muidugi tuleb selle dodge-burn tooli halvem pool välja, kus kõik justkui platsmass-läikeliseks muutub :) sellised tervad läiked pole inimnahale väga omased, kuid vaadates nüüd seda pilti oleks tegelikult ma pidanud pöörama vast rohkem tähelepanu metalli läikele toonitamaks amatsoonlust :). Aga originaal näeb tõesti natuke pläss ja tuim välja.

Kait K. ütles ...

joonas tegi dodge/burni ilmselt aja kokkuhoiu mõttes. aga muidu õige tähelepanek...kuigi see on täiesti tavaline viga, mis tuleb vast kõigil sisse, kuna silmad lihtalt hakkavad valetama. kõige lihtsam...samas aga kõige tülikam lahendus on teha paus. 10min...kohvi, teed, vms. töötab!

Joonas ütles ...

tegin tegelt meelega üleburnitud näited, et oma pointi selgemini esile tuua, lõplikuks viimistluseks selline lähenemine muidugi ei sobiks jah.