pühapäev, 15. juuni 2008

06 - Kassid ja hooldajanna - AlekokK



...parem hilja kui varem või midagi sellist... ühesõnaga puhkus oli ja nagu me teame kisub see olema üks kõige kiiremaid aegu üldse... ehk siis enne kahte masinate vaba nädalat sain sellise asjaga hakkama ja nüüd tiksub see üles...

3 kommentaari:

Ivar ütles ...

Päris cool pilt! Veidi värvi kuluks muidugi ka ehk ära, paarist toonist piisaks, et tegelasi taustast esile tuua. Millest puumalaadse olevuse seljajoone katkestus, oli kavas sinna midagi lisada?

Pildil on ka oma pisike moraal - ära kunagi püüa vastase mõõgalööki oma sõrmede vahele püüda, ei õnnestu! Juba "Müüdimurdjad" tõestasid, et pole mõtet proovidagi. :)

Karmen ütles ...

Nõustun Ivariga, et värvi lisamine annaks kahtlemata pildile juurde, eriti kuna töö on suhteliselt detailirohke. See eest on vibu väga cool. :>

meelis ütles ...

nõus eespoolkõnelejatega: raudselt viska pildile mõned tonaalsed plekid peale, (kui see pole sul just mõeldud peitepildina a'la otsi üles naine vibuga :-)

Meeldib joonte kontrast tiheda ja tühja vahel, joon ise ehk on looma peal minu maitse jaoks liiga ebakindel aga las ta siis olla :-))