teisipäev, 10. juuni 2008

06 - Kassid ja hooldajanna - Ed



Hammas valutab ja tööd on palju aga häbi teemat vahele jätta. Taaskord minimaalsete resurssidega ja ajaga valmis siis kaks kassi hooldajanna süles. Teema on nii hea, et selle juurde tahaks veel tagasigi tulla uue katsega.

5 kommentaari:

Joonas ütles ...

Lahedad ülbed kõutsid. Võibolla nad oleks võind erinevad olla - kontrasti põhimõttel paks ja peenike. Aga vaatan, et Cintiqiga saab päris hästi vabakäejoont sodida... On sul see suur või uuem väike versioon? Mingit väikest review'd ei viitsi sellest blogisse teha?

Elina ütles ...

cintiqi juttudest oleks siin mõned teisedki huvitatud. aga pilt mulle väga meeldib. hoogne joon, mõnusad värvid, kassidel parjalt iseloomu. Lahe. Mis siis hambast sai?

Ed ütles ...

Hammas topiti mingit ravimit täis, kirjutati välja mingid karmid antibiootikumid. Mul tuleb nüüd väike kaine reis, loodetavasti ei hakka selle ajal valutama.

Cintiq see väiksem jah. Väga ok pill on. Suure osa ajast kasutan nagu tavalist wacomit st. vaatan teist monitori aga kui on joonistamise isu siis otse cintiqu peal. Samuti funktsioneerib ta mul lihtsalt väikse lisamonitorina kus on meilindus näiteks.

Photoshopis on kaks Window/workspace setupi savetud... yhe puhul on kõik toolid cintiqus teise puhul suurel monitoril. Kasutan kord nii kord naa.

Võin mingi hetk sellest veidi pajatada ka pikemalt.

Joonas ütles ...

Vestlesin Ediga veel pisut MSNis Cintiqi teemal, postitan siia väikse ülevaate enda jaoks huvitavast...

Aktiivne ala on 12" mudelil pisut alla A4 formaadi, täpsemalt 26x16 cm. Monitori küljes olevate nuppudega saab palju ära ajada... jagub nuppe monitoride swichimiseks, PS-i tööriistade peitmiseks (tab), pan'imiseks, puuteriba kulub ära sisse-väljazoomimiseks. (Saab ka teise puuteriba panna brushi suurust suurendama-vähendama.) Ostes peab arvestama, et tegu on lisamonitoriga, millel on oma spetsiifiline resolutsioon. Nii et seni kahe monitori kasutajad peavad cintiqi ostes elu pisut ümber korraldama (video väljundeid on tavalisel videokaartil 2). Erinevus "tavalise" wacomiga on veel see, et see juhtmeta hiir, mis tihti digilauaga kaasas on, selle peal ei tööta.
Ed soovitab monitori väga soojalt :)

meelis ütles ...

väga vahva ja isikupärane lahendus, Ed, miks mitte, eksponeerida ainult kasse ja anda ainult vihje nende hoidjast!
Kui midagi õige pisut häirivad siis NIIII väljapunnitavad kasside suuremad silmad.... Üritasin neile enda jaoks ka mingit põhjust või põhjendust anda aga ei mõtelnudki välja, seega ma ei teagi miks need seal need niimoodi on joonistatud..
Ka oleks joonistuslikult EHK olnud parem naise kätt tema küljejoonega mitte samale joonele kokku ajada... Aga noh, see on juba norimine!! Tubli töö!