teisipäev, 10. juuni 2008

06 - Kassid ja hooldajanna - Joonas

Vahendid saamad, mis iga kord - Brush pen, Painter, Photoshop.

Pildi arvutis viimistlemisele ja värvimisele kulus kogemata rohkem aega kui sketchidele.
Plaanisin küll teha seekord visandliku, kuid välja kukkus nagu alati... Kõige rohkem jama oli tegelikult selle tooliga - alul oli seal liialt detaile, siis ei sobinud ükski värv ja minu arust parima lahenduse mingi tekstuuri näol pakkus hoopis Elina. Tänud talle selle eest. Seda tean ka, et jalatald ei tohiks tooli alumisest tasapinnast allpool olla, kuid nii juhutus jala suuremaks venitamisel (oli joonistades jäänud väiksem). Aga aitab! Las jääda nii.

2 kommentaari:

Elina ütles ...

see pilt meeldis mulle juba visandina kohe. muidu siin mõned eelmised sketshid on mind teinekord õlgu kehitama pannud, (aga pärast värvimist/mudimist on õnneks ikka normaalsed asjad välja tulnud.)
tuba/taust võiks veel luksuslikum olla, sest vaevalt, et see hooldajanna kuskil Mustamäel elab. ja väikse kassi tagapool meenutab vbl natuke väikese ahvipärdiku oma. aga aitab norimisest- väga tore pilt on. tubli!

meelis ütles ...

igati tubli töö, Joonas!
Selle sohva alumise osa oleks ju PS'is võinud tiba pikemaks venitada,.... aga kuna see on suht sama värvi tagaoleva fooniga siis silmi kissitades see välja ei karga!
Gepardi poos ja ilme on super!! (Ise oleksin küll ta esijalgade vahele tibakese vahe jätnud:-), ka on kogu kompa tervilklikult paigas ja lugu hakkab pildiga taaskord mõttes edasi jooksma....