reede, 13. juuni 2008

06 - Kassid ja hooldajanna - Pia



Tütarlaps kass(ide)ga. Midagi minimalistlikku.

Ja andke mulle südamest andeks, kui ma kuupäevad segamini ajan, sest minu aeg kulgeb natuke teist rada mööda ja teise kiirusega.

5 kommentaari:

Elina ütles ...

mõnus, et see keha sellise ühtse musta siluetina on. muidu, selle musta kontuuri juures mulle meeldiks, kui see poleks nii ühtlane. võiks olla kuskilt paksem , kuskilt peenem.
millega ja kuidas see pilt muidu joonistatud on? ja tüdruk pildil on kangesti tuttav....

Anonüümne ütles ...

Tüdruk pildil olen mina. Nii nagu ma alati istun. Võimalikult väike ja kompaktne. :) Joonistatud on see Photoshopis.

meelis ütles ...

tere, Pia!
tore et oled viitsinud PhShopis jännata aga endale mulle tundub see kangesti-kangesti foto pealt läbi joonistatud pildina (ja kui sa ka väitleks vastupidi siis anna andeks aga ma ikkagi ei usuks sind:-)
Selliseid pilte on minul isiklikult alati suht raske hinnata, sest kunstniku mina ja idee siit eriti välja ei paista ja mida siin õieti aluseks võtta........? Käsitööoskust joonte mahaajamisel? Detailide elimineerimist? Värvivalikut? Kompat? HMMMMM.....

Kui see nüüd sulle tundub väga koleda kriitikana, Pia, siis seda see ei ole kohe mitte!! Ütlen lihtsalt, et olen ise selliste piltide hindamisel nõutu, ja ei midagi enamat.
:-)) :-)) :-))

Anonüümne ütles ...

Ma lihtsalt tahtsin luua midagi plakatlikku. Midagi erinevat sellest, mida tavaliselt teen. Ma ütleksin, et kunst on pigem sellise asendi võtmises ja päevade kaupa selle säilitamises. (Kuigi nii mul kui kiisul on selles pikaajalised kogemused). :D

Anonüümne ütles ...

PS! Mina ei suuda enamasti üldse kunsti hinnata või kritiseerida, positiivseid sõnu võin küll öelda, aga see pole ju alati konstruktiivne, kuigi inspireeriv ja motiveeriv.