kolmapäev, 4. juuni 2008

06 - Kassid ja hooldajanna

Esmakordselt blogi ajaloos toimis tõeline demokraatia - nädala jooksul oli kõigil osalistel võimalus valida oma lemmik viie pakutud teema hulgast. Hääli sai kokku rohkemgi kui osalejaid, nende otsusel on järgneva nädala teemaks valitud Kassid ja nende hooldajanna.

Vaadates fantasy-žanri pilte, koomikseid, pildialbumeid ja netikülgi, torkab silma, et üks teema kordub ikka ja jälle. Jääb isegi mulje, et iga viimne kui fantaasiakunstnik on kunagi joonistanud pildi, millel volüümikas tibi kahe elukaga, ükskõik, kas siis tegu kasside, kaslaste või vahel näiteks huntidega. Seekordne ülesanne ongi sellest inspireeritud - joonistada tibi koos kahe kaslasega. Sõna "kaslane" on siin nii laias tähenduses kui võimalik, kodukõutsist ilvese, lõvi ja lumeleopardini.

Kellele ulmeline fantaasiamaailm huvi ei paku, võib kassid koos perenaisega kolida tagasi ka täiesti tavalisse maailma ja lähtuda näiteks järgnevast:

Tähtaeg, mil valmis pildid välja riputada, on 10. juuni. Jõudu tööle!

1 kommentaari:

meelis ütles ...

taaskord väga õnnestunud teemavalik, aitäh kõigile!!
Aitäh, Ivar, ka sulle, et viitsid neid tiitelkaarte ja lisaseletusi nii enne kui pärast postitada, mulle igatahes tuleb see silmaringi avardamise ja õigele lainele viimise mõttes kõvasti kasuks! :-)
Edu!!