teisipäev, 10. juuni 2008

07 - Nunnu üledoos

Uue nädala teema on nunnu üledoos. Igaüks võib siin joonistada seda, mis on just tema jaoks nunnu. Ja üledooseerimist ei maksa karta - hoopis vastupidi. Kõige parem, kui tulemuseks on kõigi nunnu-närvilõpmete ülekuumenemine.

Paar sõna inspiratsiooniks. Wikipedia väidab, et nunnu füüsilised omadused on näiteks infantiilselt väike keha, ebapropotsionaalselt suur pea, suured silmad, väike nina ja üleüldse igasugused ümarad ja pehemed kehaomadused, mis seostuvad nooruslikkusega. Ka käitumises võib peidus olla nunnu-faktor: mängulisus, kohmetus, abitus, uudishimulikkus, süütus ja igasugune peata-olek.
Ühesõnaga, nunnu on see, mis raputab sind süütuse-katrasisega, täidab rinna puhangulise hoolitusvajadusega ja paneb takkaotsa ennastunustavalt kiljatama: NIIIIIIIIII NUNNNNNU!!!

Nunnut leiab nii inimlaste seast kui ka loodusest. Ja me ei hakka siia inspiratsiooniks panema neid interneti ära ummistanud kiisu-pilte! ...Või noh, tegelt siiski ühe paneme - kes ikka suudaks neile karvapallikestele vastu panna...


Muide, maailma ainuke nunnu-kuningriik on Jaapan. Miks, seda ärge küsige. Aga vaatake vaid, mida nad teevad!


Tähtaeg: 17. juuni.

0 kommentaari: