teisipäev, 17. juuni 2008

07 - Nunnu üledoos - Ivar

Kuna puhas ninnunännundus on igav ja läila ning must huumor vürtsitab meeldivalt peaaegu kõike, siis otsustasin seekord kokku panna kaks asja - animelikult chibid nunnud lapsed ning putukad, ussid ja muud vastikud sibavad pisiolevused. Tulemus - i'll give you MUTUKAD!

Üldiselt olen ma tulemusega päris rahul, eriti idee endaga. Teostuse poolelt ei hakanud sulejoon seekord üldse jooksma, mistõttu on kontuur sinisest grafiidist. Tegelikult joonistasin kuus tegelast, ka ämbliku ja prussaka, mõlemad kusjuures naissoost. Aga need jäävad hilisemaks. Ehk. Aga üldiselt on mul tunne, et vähemalt ühe tegelase neist pean ka kujuks tegema.

5 kommentaari:

Elina ütles ...

kas väiksed ja siblivad pisiolevused on vastikud, on muidugi maitse asi.
aga see selleks...
kõigepealt- hästi mõnusalt on värvitud. keskmised kaks mutukat on natuke liiga ühte nägu, väike ilme/näokuju variatsioon ei teeks minu meelest paha. tore näha, et pulgakomm on sul ka nunnutegelaste põhivarustuse hulka kuuluv element! ja kuju jään põnevusega ootama.

Ivar ütles ...

Kõik pisiolevused ei ole kindlasti vastikud. Selles ongi putuka ja mutuka vahe - putukas on tüütu, ebameeldiv või kahjulik, mutukas aga pisike ja mingitpidi huvipakkuv. :) Antud juhul oli eesmärk kokku panna just nunnu ja ebameeldiv. Lihtsalt kõik elukad ei ole jälkuselt võrdsed, aga mis teha, ju sai fantaasia otsa. Konn oli lihtsalt huvitav joonistada. Kärbse pea osas tuleb siiski väikest iluravi teha, et asi selgem oleks. Ja näiteks rohutirtsust saaks päris vinge rüütli disainida...

meelis ütles ...

aitäh selgitamast mutukate ja putukate erinevust, Ivar... (Ma küll ei tea hetkel mis ma selle teadmisega peale peaksin hakkama aga see selleks :-)))

Idee panna kokku 2 sisuliselt erinevat asja on päris põnev, mulle aga sinu tööd vaadates tundub, et oled neid kahte - magusust ja wacky't - pannud kokku pisut liiga võrdsetes kogustes.... Umbes nii nagu pannes kokku soolase ja magusa vahekorras fifty-fifty on tulemuseks ebamäärane ja mitte väga konkreetne maitse, ehk siis minu jaoks sinu pilt ei ole päris ei see ega ka teine.....

(Tean, et mu jutt siin on üsna ümmargune mull aga konkreetsemaks minna hetkel ei oskagi, sorry... )
Iseenesest aga põnev ülesande püstitus, Ivar!!

Anonüümne ütles ...

Minu nunnumeetri käivitas tigu, kellel jooksujalad all on... :)
et siis väikesed teod vudivad, mis siis et suured venivad :D

Ivar ütles ...

Oeh, piinlik, see on ikka üsna halvasti joonistatud, peaks uuendama...