teisipäev, 17. juuni 2008

08 - Piraat

Seekordne ülesanne, mille saatel vihmast Jaanipäeva veeta, on lihtne - Piraat!

Kellest jutt, peaks olema ilmselge - soolasest mereveest ja rummist läbi imbunud merehundist, kelle elu möödub hulpival alusel pahaaimamatuid ohvrilaevu jahtides, röövsaaki saladuslikele saartele peites või pigem seda sadamakõrtsis kõrist alla lastes.

Mereröövleid on mitmesugusid ja igale maitsele, mistõttu endale sobiva eksemplari paberile panek ei tohiks küll raske olla. Kaabud ja kõrvarõngad, lehvivad rõivad ja soengud, mõegad ja eestlaetavad tukid, konkskäed ja puujalad, papagoid ja pärdikud, luupealipp ja pudel rummi... Stiil, sugu ja sajand on vaba, laskem fantaasial lennata!

Näitepildil on paar tegelast ja visand Disney piraaditriloogiast, Ruben Martinezi ja Christophe Blaini joonispiraadid ning Andy Bergholtzi garage kit büst.

Tähtaeg: seoses pühade ja pealetungiva suvega on joonistamise ajakavas mõningased muudatused. Uus teema selgub, nagu ikka, igal teisipäeval. Joonistamiseks on aga edaspidi aega kaks nädalat. Ehk - valmis piraadipildid võiks netti riputada teisipäeval, 1. juulil.

0 kommentaari: