teisipäev, 24. juuni 2008

Teadaanne piratismi asjus

Tiba eksitav pealkiri, aga ehk tõmbas vähemalt tähelepanu... :)

Väike teavitus muudatuse kohta blogis, ehk kõik ei juhtunud märkama.

Seoses Jaanipäeva, suve, puhkuste ja muude edasilükkamatute asjatoimetustega jõudis blogi orgkomitee kokkuleppele, et ehk oleks suveperioodil mõttekas pikendada piltide valmistusperioodi ühelt nädalalt kahele. Et aga asi liiga hõredaks ei jääks ja niiviisi blogile enneaegset lõppu ei kuulutaks, otsustasime nii:

Seekordse teema - piraadipildi - joonistamiseks on aega ühe nädala asemel kaks nädalat. Kes juhtus märkama, siis sellesisuline parandus on ka piraaditeemat väljakuutavas postituses.

Uusi teemasid püüame aga postitada endiselt korra nädalas. Mis tähendab siis seda, et alates juulist on endiselt iga teisipäev uue teema kuulutamispäev ja piltide postituspäev, kuid mitte eelmise, vaid ÜLE-EELMISE teema postituspäev. Ehk, teiste sõnadega ja sama segaselt - teema väljakuulutamisest piltide postituspäevani on nüüdsest KAKS NÄDALAT. Mis reaalselt tähendab muuhulgas seda, et igal nädalal on tegelikult õhus kaks teemat, mida joonistada, ühe valmimisaeg nädal hiljem kui teisel.

Seega on piraaditeema postituspäevaks 1. juuli. Kes aga soovib, võib oma pildid postitada ka algsel ajal, 24. juunil. Olekski huvitavam, nii ei jää blogisse päris pilditühja nädalat. Aga sealt edasi uues rütmis ja KAHENÄDALASE TÖÖRAHU-MORATOORIUMIGA!

0 kommentaari: