kolmapäev, 2. juuli 2008

08 - Piraat - kinnas


Mitte eriti inspireeritud töö, suvaline piraadiseiklus.
Hoh, nüüd mu apologees: sessi aegu oli väga kiire ja polnud üldse aega neid asju teha ja pärast sessi oli väga läbi põlenud tunne. Ma proovin need pildid siiski ära teha ja siia üles panna.
Teine probleem on see, et ma lähen kahe nädala pärast umbes aastaks ajaks Euroopasse vagabondiks ja kerjuseks mil on samuti keeruline siia midagi teha. Ehk sodin visandiraamatusse (Niimoodi kutsutakse seda kladet kuhu sa sodid oma asju, see elüütiline sketchbook mille nime keegi ei julge tõlkida) ja skännin kusagil fotopoodides või potentsiaalsete tuttavate juures? Eks näeb.
Ahjaa, tehniliselt võtab malli digiimpressionistide/realismiimitaatorite võtetest as opposed to eelmiste asjade nikerdav viimstlus. Mullins ja Cicinimo ja need muud hüperkangelased kes mu südame kiiremini põksuma panevad. Mitte ei suuda otsustada millisele suunale keskenduda võiks, nii ma siis maalin hooti ühtepidi ja teinekord jälle teisipidi.

4 kommentaari:

gingi (lauri tuulik) ütles ...

Mulle meeldib see meeleolu. Mõnusalt skemaatiline samas piisavalt detailne. Lahe!

Elina ütles ...

pilt on muidugi väga kena ja mõnusat pinget täis. aga põhiline on hoopis see, et sa seal euroopas nälga ei sureks, strippariks ei läheks, ehitajaks ei hakkaks või midagi veel hullemat. ja et sa ikka meie blogi rüppe igal võimalikul juhul tagasi tuleksid.õnn kaasa igal juhul!

meelis ütles ...

Yep!!, Asi paigas, kõik toimib - värvid, kompositsioon, meeleolu..
Kange tahtmine sulle öelda, Kinnas, et võiksid end tööle pakkuda kuskil filmistuudios concept artist'ina, (milline siinolev pilt väga edukaltki olla võiks); sul seda silma, disainitunnet (ja näib et ka ego't ja tahtmist) jätkub!!
Tuult tiibadesse minugi poolt ja ära sa seal Euroopas rohkem ülbemaks mine!! (HAHAHAHAHAAA) :-)

Ivar ütles ...

See pilt on ideaalne näide sellest, kuidas ilma detailides müttamata perfektne pilt teha. Värv, toonid, valgus, vari - kõik on paigas. Kui formaat oleks teine, sobiks see ilma igasugu lisanduse või lihvita sarja "Seiklusjutte maalt ja merelt" tiitellehe kõrvale.

Antud hetkel üks mu JK-blogi lemmikpilte.