teisipäev, 8. juuli 2008

08 - Piraat - Karmen



2 kommentaari:

Ivar ütles ...

Aga mina juhtusin siinsamas nägema hetke, kus see pilt oli hoopis teistpidi!... :)

Päris vinge, selline mangalik kostüümidraama. Muidugi, kui see roheliste rastapatsidega oleks ka mees, oleks veelgi enam yaoi...
Mul endal on kõik rõivastesse puutuv joonistamisel väga nõrk koht. Eks siiagi annaks veel pitse ja satse lisada, aga hea niigi.

Paari pildi põhjal võin järeldada, et sulle meeldivad veidrad "kaamerarakursid". Eks nende teemal annaks vaielda a la "kas on anatoomiliselt õige", "kas on vaja" jne, aga antud juhul ma arvan, et sobib.

Muuseas - tee meile kõigile siin teene - mine oma vana ökopungi-postituse juurde tagasi ja editeeri/lisa sinna lõppu tolle pildi lihvitum versioon, mille just netist leidsin. Kui see on keeruline (kogu see nihutamine-editeerimine), siis kirjuta lihtsalt lõppu selgitav lõik, ma võin pildi ise lisada.

meelis ütles ...

See tugevate eraldusjoontega tehtud pilt assotseerus mul esimesel hetkel vitraazhiga, ei tea miks, ja mehe nägu meenutas John Smith'i karakterit Disney Pocahontasest.

Üldjoontes tubli töö, Karmen (lõpuks ometi tuvastasin ka su pärisnime pildi signatuurilt:-)

Põnev, et pilt on ühtpidi stiliseeritud, teisalt jälle pretendeerib realismilähedusele... Seda viimast silmas pidades mõned joonistuslikud märkused siis:
1: vaataksin üle naise mõlemad käed, puhvis riietele vaatamata on neid võimalik rohkem selgemalt siluetis näidata, eriti tunnen puudust mõlemast küünarnukist mis näitaks kergesti mismoodi käsi asetub, ka pole päris selge nuga hoidev rusikas.
2: mehe käelaba on ikka naiselikult tilluke ja õrn küll..
3: detail: täpselt pildi keskossa jääb heleroosa fooni osa, kas poleks parem see teha tumedaks ja vähem pilku püüdvaks?
Aga veelkord - päris tubli tükk!