neljapäev, 3. juuli 2008

08 - Piraat - meelis vol2 - ehk what went wrong


Ok, asi mida ma reeglina ise kunagi ei harrasta - tulla vigade parandusega sama teema juurde tagasi. :-)
Tänu kaasblogardite kaasabile sain lõpuks pihta, mis mul selle piraadipildi tehnilise poole pealt nihu läks - proovisin haarata suurt tükki ühe ampsuga ja see korraga alla kugistada, selle asemel, et asi korralikult amps ampsu-haaval läbi närida.
Niisiis - lisaks sellele, et ma tushijoont ja sellega renderdamist üldse ei valda, unustasin ära ka tähtsa vaheetapi – nn value sketchi, määramaks ära pildi üldise tonaalsuse ja hele-tumeduse vahekorrad.
Panen siia esimese pliatsisketshi millelt tushijoont alustasin ja sellega kõrvuti praegu umbes 15 minutiga visatud heletumeduse visandi... Mitte, et ma sellega rahul oleksin, (kaugel sellest!!) - aga lihtsalt illustratsiooniks juurde.

Lappasin pisut ka oma eelmisel nädalal tehtud referenss-visandeid eri allikatest (milleks üks oli "Kariibimere piraadid"), teemaks piraadid ja nende appeareanss. Ja nagu pahatihti juhtub – it was good trying it - aga lõpptulemusse siit ei jõudnud mitte kui midagi! :-) panen ka kollaazhi nendest siia juurde, kuna keegi vist mainis, et põnev ka visandeid kaeda.

0 kommentaari: