kolmapäev, 9. juuli 2008

09 - Draakon - Kait



Paras peavalu see 3d...lambist jookseb kokku, siis ei leia ühte nuppu üles ning raiskad tunde et 10miljonit hulktahukat ümber telje upitada. Et jah...tekstuurimise juurde ei jõudnudki. Tõmbasin hetkel photoshopis kiirelt otsad kokku. Vaatan et kompo sai jälle sama mis koguaeg.

2 kommentaari:

Ivar ütles ...

Ja jõudsimegi 3D-ni! :)
Loen ka ise äsja Amazonist saabunud ZBrushi raamatut, ehk suudan ka kunagi mõne nädalateema selles vallas tekitada...

Niipalju selgituseks, et ZBrush on tavalistest 3D progedest üsna teistmoodi, pigem nagu 3D ruumis joonistamine või tabletiga savivenitamine kui igasugu geomeetrilistest objektidest asjade ehitamine. Teine analoogne programm on Mudbox.

gingi (lauri tuulik) ütles ...

kuid Zpintsel palju kergemini hallatav kui muud 3d. lugesin just et paljud stuudiod ja kunstnikud ülistavad lausa selle programmi lihtsamat samas just seda-savivoolimis laadset töötamist.

vaene mees nurgas, kahju tast kohe :) Ja kompol pole häda midagi minumeelest. ainult et minumeelest tundub draakon liiga metallik, naturaalsust jääb vajakka võrreldes tasutal ja ümbritseva maailmaga. samas need kõik ju ainult väiksed tweaking-küsimused. feeling paigas ja ikka veel on kahju nurgas olevast mehest. Head isu!