reede, 25. juuli 2008

11 – Marsi kroonikad - Lauri (gingi)

Tere tere.
Njaa tõesti täielik hapukurgi hooaeg :) päike paistab ja kõik on kuidagi mõnusalt aeglane ja sujuv :). No igaljuhul siit siis minupoolne panus nüüd.

Nagu ikka tegin võibolla jälle natuke teisiti kui peaks kuid mõtlesin, et mis siis ikka. Pole kahjuks raamatut lugenud ning niipalju kui info mu ajukäärudes peegeldus mõtlesin, et läheks õite sellist juturadamööda -

...marsile saadetud androidide/moodulite/muude high-tec vidinate kadumises saaks süüdistada vaid kohapeal olevat organismi, kes kõigest sellest midagi/kedagi jäljendada püüab. Vast sai Ta ka kaugsõnum sateliit Pioneeri (misiganesnumber) pealt kätte inimkuju mis sai ka alusvormisk võetud. Nüüd vähemalt uusasukatel tuttavam tunne nähes omataolist juba ees...või siis kabuhirm. Mine võta kinni.

Njaa...tegelikult on minuga kõik korras :)
Tehnika nagu ikka, PildiPood, pliiats ja õhtused tunnid pärast tööd ja võibolla ka mõni õlu. Otsustasin seekord natuke rohkem pühenduda pildile, vähemalt niipalju kui hetkel näha on. Loobusin igasugu segamudru krisukräbu textuuridest ja lihtsalt puhtalt realisstlikult kritseldasin. Eks see ole segu nii matte-brush kui ka blendimis segapudrust. Ja ehk pole päris mööda :)
päikest puhkajatele,
lauri

1 kommentaari:

meelis ütles ...

sedasorti tööd - mis sest et pole minu teetass - tekitavad mus alati imetlust, juba eeskätt seetõttu, et kellelgi on püsivust ja hakkamist oma asi sellisel tasemel lõpuni viia!!
Lisaks tehnilisele perfektsusele on selles pildis ka mingi seletamatu - ütleksin õõvastav-tehnitsistlik ja maakauge atmosfäär, mis sul, Lauri, ilmselt oligi eesmärk.
Ka meeldib kontrast klaasikilluliku teravläikiva fooni ja pehme nahapinna vahel, millesse need tennitsistlikud väänkasvu vidinad kinnituvad. Minu jaoks kõik paigas ja suurepärane, paneksin viiepallisüsteemis hindeks 6!