pühapäev, 10. august 2008

11 – Marsi kroonikad - Joonas


Kuna keegi kaasblogijatest ei paista Bradbury kurblik-lüürilist ulmet pildikeelde valada soovivat, pean selle raske ürituse enda õlule võtma. Tegelikult pole pildi saamislugu raske - valmis umbes 45 minutiga ja ei preteneeri muule kui visandlikule uitmõttele...

Kogu asi on tehtud peaaegu täielikult arvutiväliselt, kuna hetkel on seoses muude töödega arvuti taga istumisest pehmelt öeldes üledoos. Kasutasin brushpenni, pintslit ja siin blogis varem kiitva kõne all olnud Carioca rasvakriite. Arvutis tegin ainult pisikorrastusi, sh panin silmapiiri sobivamale kõrgusele ja värvisin pritsmed ära.

1 kommentaari:

meelis ütles ...

Tore, et sa taaskord järjele jõudsid, Joonas! Su pilte on alati tore kaeda!!
Nüüd pildist: üks mu esimesi põhjapanevaid õpetusi, mis oma mentorilt sain oli, et ära karda olla liiga selge, alati leidub keegi "dumb", kes su töö kohta midagi veidrat ja talle arusaamatut küsib (olen seda vist ka umbes 17 korda siin juba maininud). Seda su pilti vaadates tõdesin, et olen vist ise samamoodi "dumbistunud" ja kujuteldava küsija rolli sisse elanud, sest esimene asi mida tahtsin su pilti vaadates küsida oli, et kas see on tomatipastaplahvatus mis seal pildist väljapool paremal nurgas toimub? Ja teine oli, et miks see tegelane kaljuserval end maha tahab lasta?
Okei, tegelikult pole minuga asi veel nii hull, need olid murdosasekundiküsimused enne kui asjale (vist) pihta sain..
See oranz on tegelikult hambaharjatehnikas tehtud taevas, eks? ja mees vaatab käsi silmade kohal silmapiirile?
Okei. Aga ehk OLEKS pidanud hambaharjatehnika piserdus olema tiba peenem ja mehe zest selgem (mis sellise nurga alt on paras väljakutse)?
Muidu - väga mõnus meeleolu pildis, ilus lihtsus ja visandlikkus.......
Ise poleks ma kaljuserva täpselt pildi keskjoonele paigutanud, (kas pisut alla või ülespoole sellest), ka oleks silmapiiri nihutanud nõksa kõrgemale.
Tubli töö!!