pühapäev, 10. august 2008

12 - Nuttes vihmas - Joonas


Selle pildi puhul jändasin ka päris palju rasvakriitidega, see on vist mu esimesi töid pärast lasteada, mille puhul ma neid kasutan. Vajab harjutamist/harjumist, värvid läksid mu kohmakate sõrmede vahel päris ruttu sodiseks. Valge värv ehk päästab pisut... Aga kokkuvõttes tehnika, mida hea meelega evin ka edaspidi. Panen siia nii ühetonaalse "valmis" pildi kui ka "alasti" originaali.

1 kommentaari:

meelis ütles ...

Valmis pildi tonaalsus on parem, selge see!
Meil kõigil on omad kiiksud ja maitse-eelistused või mitte-eelistused. Mul on neid ka päris mitmeid, ja mis renderdamisse puutub, siis juba kooliajal hakkas mulle isiklikult crosshatching (ristipidine viirutus) närvidele käima.... mida aeg edasi seda enam on see süvenenud, aga loodan et see on vaid mu väga isiklik kiiks. Räägin su pildi foonist...... maitse maitseks, aga ka sisuliselt oleks vist vihmahoogu rõhutades parem olnud jooni vaid ühes suunas kukkuda lasta.

Joonistuslikult tunnen puudust märgadest tilkuvates juuksepulkadest (sest siin ju ikka sajab vihma?) ja keha külge kleepuvatest riietest, mis oleks joonistajale tõeline maiuspala ja väljakutse!!
Aga nagu ikka sinu töödes, Joonas, meeleolu on tabatud! Ja joonis on läinud kõvasti täpsemaks!!