kolmapäev, 27. august 2008

16 - Tarzan - Elina

Mina ei teinud traditsioonilist ahvmees Tarzanit, vaid hoopis ühe oma lapsepõlvelemmiku - Kummitarzani. See raamat on tunduvalt kreisim, kui Joonase poolt mainitud niudevöö.
Vahenditeks brush pen, erinevas paksuses pruunid markerid ja Photoshop.

3 kommentaari:

meelis ütles ...

seda raamatut pole juhtunud lugema ega sellest midagi kuulnud, aga pilt ise on kõnekas ja lõbus ning räägib enda eest!

Joonistuslikult oleks parem olnud lükata vasakpoolsem paks kas pisut ühele või teisele poole, hetkel kipub ta seljajoon minema tangentsisse esiplaanil oleva musklipoisi reiejoonega.
Ise oleksin mänginud tagumiste poiste pisut erinevamate viimistlustehnikatega: neid kas erinevamalt esimesest või hõredamalt viirutanud või pannud nad mõlemad ühtlase lausvärvi alla, et esimene rohkem mõjule pääseks (contrast, you know....)...
Samas on need kõik vaid "ehkud", ma ei tea mis statement seal loos ja siin pildis oluline on, võib-olla peavadki nad loo koha pealt kokku sulanduma nad üks kamp ja moodustama ühtse terviku...?

Ivar ütles ...

Ka mulle on ainult raamatu nimi tuttav, muud ei tea. Ega see äkki Soome või Skandinaavia raamat polnud?... Muud tõesti ei tea.

Pilti on sisu teadmata raske kritiseerida, kui, siis vormi - ehk oleks võinud parempoolne poiss veel väiksem olla ja vasak veelgi enam vasakul?... See kontuuride kokkujooks, mille eest Meelis alatihti hoiatab, on, jah, asi, millest tuleks hoiduda. (küll sai palju komasi:)

Muidu, mis markereid kasutasid, mingid spets-asjad a la Copic või lihtsalt, mis kätte juhtus? Ostsin ise kuuese hallskaala brush-penide komplekti, aga tundub, et tegelikult pole nad oma peene joone tõttu värvimiseks eriti sobivad, mingeid tekstuure ehk saaks teha.

Ivar ütles ...

Aga ikkagi, millest see raamat räägib?