teisipäev, 2. september 2008

17 - Emotsionaalne elevant - meelis




Kiire elu- ja töötempo tõttu otsustasin minagi seekord postitada paar oma varasemat pilti mis sobivad antud teemasse kui rusikas silmaauku. Need on tehtud sel kevadel illustreerimaks Saint Saens'i muusikatsüklit "Loomade karneval". Kuna pildid olid tehtud konkreetseid muusikapalu silmas pidades ja neid illusteerides siis uue postituse tarvis muutsin pisut vaid värvipaletti rõõmsamaks, ehk emotsionaalsemaks kui soovite.

Vimases "Finaali" pildist tahtsin postituse tarvis esialgu välja lõigata vaid meie teemat puudutavad elevandid, et aga pilt ise aga oli mõeldud tervikuna ja ka ülejäänud loomades tundub emotsioon kenakesti olemas olevat otsustasin viimasel hetkel pildi täiel kujul üles riputada. Idee oligi siin paigutada kõik muusikatsüklis figureerivad tegelased perspektiivi eirates tapeedina keset pinda laiali, jättes fooniks tühja mõttetu pinna.

Esimese hooga selle projekti kallale asudes üritasin proovida enda jaoks pisut teistmoodi stilistikat, midagi graafilist ja lamedat (a'la 50ies) ja ehk katsetada ka erinevate tekstuuripindadega; mida lähemale aga tähtaeg sellele jõudis seda vähem see kõik õnnestus ja valena asjad enesele tundusid. Lõpuks viskasin kõik oma senised ponnistused nurka ja alustasin puhtalt lehelt ja nullist ning tegin seda nõnda nagu alati olen teinud, midagi klassikalsie animatsioooni ja ma-ei-tea-veel-millises vahepealses stiilis....
Et siis taaskord - üritasin parimat aga välja tuli nagu alati, HAHAA.....

0 kommentaari: