teisipäev, 2. september 2008

17 - Emotsionaalne elevant - Ivar

Teemast mööda, see ju pole elevant?!? Saladuskatte all, tegelikult plaanisingi pigem karvasemat sugulast joonistada ja nii lõpuks läkski.

Miks just siuke pilt - vaatasin elevandifotosid ja tegin paar visandit, kui äkki ühel utreeritul hakkasid peenikeste elevandijalgade otsad alt laiu hipipükse meenutama... Siit kiskuski mõte psühhedeelsete loperdavate posterite suunda. Tegin siis ühe kiire poosivisandi ja lõplik elukas ongi tegelikult selle puhatam ümberjoonistus. Algselt oli plaanis asi veidi vikerkaarelikum ja kirju teha ning kui aus olla, siis tegelikult pilt ongi ju üsna värviline -

Ainult, et - selle blogi kena kõrvalefekt on see, et tekib detaile ja faile, mida saab ka korduvalt kasutada. Marsiteemaga seoses on mul mitu rastrifaili, mida saab nüüd väga lihtsalt siia ja sinna toppida. Nii ka seekord - värvikihi kohal on raster, mis suures osas oranž. Ja nii muutuski algne mõte midagi kirjut kokku keerata oma värvigammalt pigem kuidagi Toulouse-Lautrec'likuks.

Pildi nimi on muidugi teisendus väljendist "woolly mammoth". Kontuur on tindine sulejoon kalkal, kõik muu on digitaalne.

1 kommentaari:

meelis ütles ...

pshhedeelne ütled, jah?? Seda su pildike tõesti on ja oma eesmärgi kindlasti ka saavutanud.. Ehkki kui briljantselt aus olla siis minu silm otsib sellises siiruviirulises ja lodevas visuaalses rägastikus alati vastukaaluks midagi konkreetset ja sirget, et silmal pisut puhata lasta ja end maa peale tagasi tuua. :-)

Muidu põnev pilt aga liiga pikalt vaadata ei saa, tekitab hallutsinatsioone ja paneb ebasotsiaalselt käituma :-) Kui see su eesmärk oli siis - palju õnne!!