teisipäev, 23. september 2008

18 - Kaunitar ja koletis - Ed

Tegin ka siis kaunitar JA koletis ühes - pigem siuksed peavad ennast kaunitarideks


3 kommentaari:

meelis ütles ...

Huh... kui maailmas korraldataks võistlus kõige koledamalt joonistatud naisolevuse peale sinu töö, Ed oleks kindlasti esikoha pretendent, hüppasin töölaua tagant püsti kui esimest korda seda koletist nägin. (Kui see pilt oli sul shokiteraapiana mõeldud siis õnnestus see sul ülihästi!! :-)

Samas - lugedes su seletust pildi kohta.... kardan siiski, et pildil on tegu end lõplikult põhja joonud, suitsetanud ja muudmoodi põletanud ja kõlvatute kommetega indiviidiga kelle jaoks tema välimus enam ammuilma korda ei lähe.., minu silma jaoks pole siin pildil kübetki midagi, mis viitaks sellele et see peletis endast heal arvamusel oleks või end ilusaks peaks, sorry Ed.

Idee on hea aga sisuline teostus jätab selles mõttes soovida..

Joonas ütles ...

Olen elus näinud väga palju friike karakerjoonistusi, sest koomiksimaailmas leidub neid oi-oi kui palju... Seepärast mind see pilt kuigivõrd ei shokeerinud, või kui, siis ainult positiivselt. Positiivse laengu andis just see äkiline vahetus maalitehnikalt (milles olen võhik) väga huvitavale joonetehnikale (Photoshopis?!).
Hmm... mulle meeldib see joon ja tausta sigrimgri isegi väga.

Saan aru, et kaunitaridusele viitavad värvitud suu, silmalaud ja ripsmed, kõrvarõngad, blondeeritud juuksed ja pesu. Kui, siis oleks võinud neid lihtsalt kirkamate/tumedamate värvidega teha, et need pastellsusest esile tuleks rohkem.

Elina ütles ...

minule seostus see pilt kohe kunagi Tv3-s (vist) jooksnud "Hauakambrilugudega". Seal oli ka loo sissejuhataks umbes taolise välimuse ja jumega tegelene. Tegelikult mina paneks pildi pealkirjaks moe/ilukirurgia ohver vms. sest pisut traagiline on see joonistus küll.