kolmapäev, 15. oktoober 2008

20 - Film noir - Ed


Küll ma igatpidi proovisin - kurjakuulutava varjuga uksest lähenemas, tuba tossu täis, kaabu, rahvas jne. aga lõpuks jäin sellise kõige avatuma juurde. interpreteeri kuidas tahes... ilmselt on selge vaid et jänes on mures või lihtsalt väsinud.

2 kommentaari:

meelis ütles ...

selle pildiga tõused sa, Ed, minu jaoks Kinnasega atmosfääri ja meeleolu loomisel samale pulgale.
(Kõlab nagu hasartlik üksteisele ärapanemine?!? - Tore!!)
Seda pisut ligadi-logadi ja konjakiuimast perspektiivi oleksid sa isegi võimendada võinud, hetkel ei saa hästi aru, on see sul tehtud tahtlikult või kukkus nii välja kogemata.

Esimesel hetkel tahtsin (vana akadeemikuna:) kisama hakata mõningate asjade paigutamise suhtes (sigar paralleelselt klaasipõhjaga, kõrvade-lampide-piltide paigutus üksteise suhtes) aga mida enam vaatan seda õigemana nad tunduvad, just tavareeglite eiramise tõttu.

Soovitan selle sul pisut suuremana üle postitada, Ed, et oleks hää ka detaile kaeda.
Tubli töö!!

Joonas ütles ...

mõnus meeleolu tõesti. mitte et ma ise selles olla tahaks, kuid rõõmustan alati, kui pilt mulle selget emotsiooni edastab.

drigiklaas on hea, see lausa helendab radioaktiivselt. teine lemmikdetail on pildid seinal. need (k)annavad meeleolu hästi.

natuke rahutuks teeb ukseava, millel on paksus ja millest paistab n.ö silmapiir. pakun, et rahulikut oleks võind selle ka üleni valgekumaga/hallsäbruga ülekaetuks jätta ilma väliskeskkonda kuidagi defineerimata... tunde küsimus.