neljapäev, 9. oktoober 2008

21 - Turist - Joonas


Torkan siia vahele ka oma hilinenud turistika. "Turistikas" on ta selle sõna halvas tähenduses - mõttetu shot mõttetutest tegelastest mõttetud kohas. Selle mõttetu kontseptsiooni taga peitub tõsiasjana see, et pilt on valminud vahetult pärast 2-nädalaselt disaini- ja kompakursuselt naasmist, millega seoses tegin puhtalt tüdimusest täiesti tsentraalse ilma igasuguse disainita kompa.
See seisis veel nädalajagu niisama, kuna värvid polnud ka suuremad asjad. Vaatasin aga siis, et hetkel on kõigi turistipildid must-valged või monokroomsed, seega keerain enda omal ka värvid maha - ja oh üllatust, muutuski posituskõlbliku(ma)ks.

Ühesõnaga, võib jälle linnukese kirja panna, kuigi linnulaulu ma ei kuule.

meelise lisandus,
(koos tillukese kommentaariga kommentaaride lahtris)


how about this??

1 kommentaari:

meelis ütles ...

tean täpselt, mida sa mõtled linnukese kirjasaamise all, Joonas.
Kui on kiired ajad ning eriti süvenemis- ega muud aega napib on see "saaks-vaid-kaelast-ära" kiire tulema. See jälle annab teistele asjapooltele rohkesti kritiseerimisruumi.
Minu arust pole su töö nii mõttetu midagi.
Tegin naljapärast ühe kiire katsetuse PhotoShopis, kus üritasin nende vaataja seljatagant tulevate varjudega veelgi rohkem mängida ja tõstsin silmapiiri. Ülikiirelt ja rufilt tehtud, aga ehk annab veel avastamisvõimalusi??
Torkan selle sinu postituse alla.
(Värvid satureerisin veelgi ära, kuna layeritega mängides hakkasid ilmnema mingid kolmandad ja soovimatud toonid).