teisipäev, 21. oktoober 2008

24 - Tüpaaž - Ivar

Päris iga kord ei saa ka viimane postitaja olla... Siin siis minu katsetus. Materjaliks markerid, kalka ja tiba digitaaliat. Ega polegi suurt muud öelda. Kui, siis seda, et ehkki joonistasin seda pilti kolmel korral üle - sodivihikus, printeripaberil ja kalkal - tuli ta siiski üsna ludinal.

4 kommentaari:

Joonas ütles ...

Muigasin päris kõvasti nende tüüpide peale. Mingi sinulik headline on pildilt veel puudu :)

meelis ütles ...

Muhe!!
nägin suht analoogset tüpaazide lahendust prantslaste Leturgie'de ühes koomiksialbumis ("Spoon & White"), seal olid nad karrikeerinud Laurel ja Hardyt politseikostüümis, suht sarnaselt sinu pildile.

Üks väga personaalne opinioon minu poolt ka: joonteträbu on pisut liiga pealetükkiv, eriti rõivastel - seda on piisavalt vähe et see tekstuurina mõjuks ja samas liiga palju, et segab vaatamist.

Aleksander Rostov ütles ...

Mõnus, tundub nagu sul hakkab rohkem kontrolli tulema see vonkleva joone suhtes, tavaliselt on piltides siin seal ikka olnud mingi jõnks mis on häirinud, teinud silueti või gesture'i kohmakaks kuidagi. Keep it up yeah!

Ivar ütles ...

Imelik, ma ise ei ole selle pildiga eriti rahul, puised ja tobedad on mitmed detailid. Poosid on ka borderline väärakad, nuia hoidev käsi kasvõi või paksu tüübi tuimad jalad ja sirge poos. Kalkal üle joonistades kadus kahjuks osa dünaamikat, tegelt oleks pidanud poosid vaba käega paika panema ja siis mõned detailid, mis võiksid uuel katsel peeti minna, varasemalt pildilt üle kopeerima.

Eks ta tegelt oli lihtsalt järjekordne markerite test drive.