kolmapäev, 22. oktoober 2008

24 tüpaaz - meelis



Algselt oli idee postitada mõned kiirelt visandatud karrikeeritud näod tegelastest, proovida neid erinevates suundades ja stiilides väänata-pöörata... Et aga mu mõnel õhtul ponnistatud visandid mingit kriitikat ei kannata, (karrikatuuri-muusad olid mind noil õhtuil ilmselgelt maha jätnud) otsustasin viimaks siiski situatsiooni kasuks, endal lihtsam ja asi konkreetsem ka.

Parim viis tegelased elama panna on neid torgates mingisugusesse kindlasse situatsiooni, seda teab nii suur kui väike. Ja kuna tüpaazid justkui viitasid väga ühestele iseloomuomadusele, otsustasin asjale twist'i peale keerata. Idees iseenesest pole midagi uut, meenub kasvõi "Imeliste" kontoristseen peategelase ja ta kompleksides lühikasvulise ülemuse vahel...
Aga lõbus oli seda teha sellegipoolest.
Tehnikaks Rotring vildikad ja Photoshop.

Alguse sai see pildike jällegi mõnest thumbnail sketch'ist - tehtud sellesama maailma jämedama vildikaga - ja sketchikud nägid välja nõndaviisi:

2 kommentaari:

Elina ütles ...

arvasin kohe, et meelis teeb ühe ülisuure ja teise hirmpeenikese tüübi.naljakas (õigemini traagiline) tulemus igatahes.

Joonas ütles ...

Miskipärast olin ka kindel, et tuleb ülisuur ja ülipeenike kõrvuti :) See loomulikult toimib ja tänan, et ka sisu viitsisid pildile mõelda.

Üks väike mõte, mis tekkis: äkki võiks kella raam olla kollane või mõni muu eristuv toon?