teisipäev, 28. oktoober 2008

25 - Nõid - Joonas


Minuga pildiga on aga täna see case, et mu suust tõmmati just kirjeldamatute splatterhorror-võtetega välja viltukasvanud tarkusehammas, kasseeriti selles eest ka tohutu summa ja postitan seetõttu ruttu midagi ära, enne kui tuimestus mööda minema hakkab. Pean tunnistama, et oli küll inspireeriv kogemus Halloweeni-pildiks, kuid ilmselt veedan nüüd mõnda aega valuvaigistite all, mis ei soosi just teravat silma ega kindlat kätt.

Inspireerituna digimaalilainest siin blogis, tahtsin tegelt seekord kah midagi sellest vallast teha. Panengi seega siia hoopis Taanis kontseptsioonimaalingu kursuse raames valminud pildi, millele nagunii muud rakendust pole ega tule. Noh, hea tahtmise juures võib siit ka mingi futuristliku nõia välja lugeda. Jalgadel maja jne...

Pildi valmimisest paar sõna kah. Peab tunnistama, et oli üllatavalt meeldiv ja spontaanne protsess. Nagu Meelis mainis, on suur erinevus see, et taolise pildi sketch tehakse ka arvutis ja tuunitakse seda töö käigus edasi vaat et lõputult.

Lõpp hea, kõik hea: olen hirmust digimaali plätserdamise ja tarkusehamba tõmbamise ees üle saanud!

1 kommentaari:

meelis ütles ...

ilus atmosfäär, Joonas!
Mõnus kompa, hea valgus ja kontrastid.....
Kui nüüd veel ainult pihta ka saaks, what the hell'z going on sel pildil, siis võiksin täieliku südamerahuga oma tööpäeva
jätkata:-)

Hää et oled oma erinevatest foobiatest üle saanud, Joonas; vot nüüd alles hakkab sul digimaale siia blogisse laekuma, ma loodan!
Hääd toibumist ka!