teisipäev, 11. november 2008

26 - Craig. Daniel Craig - Joonas


Selle pildi valmimislugu on eestlaslik - alul ei saa vedama, lõpus ei saa pidama. Venitasin joonistamise alustamisega nädal aega üle tähtaja ja uue teema eelõhtul kell 00:00 hakkasin veebist pilte referentsiks otsima... Skitseerides suutsin end tasapisi üles kütta ja lõpetasin kell 4 öösel. Nojah, taust jäigi tegemata, kuna muidu peaks sujuvalt uut päeva alustama ilma sõba silmale saamata.

Kuna järgmine teema on perepilt ja seda ma ka ilmselt tähtajaks (ehk täna) valmis ei saa, siis lisasin ka siia pisukese viite pereprobleemidele - ehk mis kummastavat juhtub, kui lips on naise kaelas. (Loodan, et bond-fännid ei tee mulle nüüd pimedal alleel kambakat lõhkevate tintekate ja ninja-juuksenõeladega.)

Panen ka mõned skitseeringud üles. Ei midagi erilist, kuid huvitav vaadata ehk ikkagi. Loodetavasti on see innustav-kannustav ka teistelegi neid sodipilte veel ja veel postitama!

2 kommentaari:

Elina ütles ...

Tore on vahelduseks ka natuke teistsuguseid stringe näha!
Kohe, kui seda pilti nägin kangastus mulle silme ette see legendaarne Rolling Stone'i kaanepilt John Lennoni ja Yokoga....Bond oleks võinud veel andunuma näoilmega olla, praegu on natuke sellise pisut salakavala ja arusaamatu näoga.

meelis ütles ...

NAISS!! Påris hea lahendus Bondile, miks mitte!

Jårjest enam leian, Joonas, et sinu joonistustiili - isegi kui seal on joonistuslikke vajakajååmisi - pole møtet kritiseerida, oskad need møødalasud køik osavalt omaenda stiiliks keerata. Jåtka samas vaimus!