teisipäev, 4. november 2008

26 - Craig. Daniel Craig - meelis


Sedakorda siis sedamoodi...

Siin on mitmeid joonistuslikke "vige" (tangentseid eriti), mis ilmnesid inkimise käigus ja mida ajapuudusel ei jõua parandada. Värv ongi pandud peale põhiliselt seetõttu, et joonistuslikke vige varjata.
Täna hommikul kiiruga clean-up'itud ja värvitud..... ja ütlen ausalt et laadis "saaks kiirelt kaelast ära" tehtud.. Sorry

10 kommentaari:

Joonas ütles ...

Iga kord kui ma siit mööda skrollin, mõtlen, ei tuvasta seda ajapuudust kuidagi. Võibolla see ring loob mingi lõpetatuse (alateadliku täiuse) mulje... :) Aga noh, need figuurid on kah ikka sellistena suht kobedad, kui lähemalt vaadata - eriti jsut alakeha juures. Parema käe juures on ainuke segadust tekitav koht minu jaoks.

Ivar ütles ...

Mina arvasin väiksena ja vanasti, et see ring Bondi reklaamides on fotoaparaadi keskkatik. Alles kunagi hiljem jõudis kohale, et tegu vintrauaga... Vaatan kahjurõõmsalt, et üleval on soonte rütm segi läinud... :)
Ma ei tea, kas erkroosa toon on parim, aga kõik võib olla. Nõustun Joonasega, et figuurid on mahlased, vaid too vasakpoolse punapea kael on veider ja tagumik ehk liiga kaalukas.

Aga üldiselt kõigi Bondide kohta, mis siin nähtud - paistab ikka, et ilma vanade klišeedeta, millest Craigi filmid suuresti loobunud, on väga raske toda tegelast paberile panna... :)

meelis ütles ...

no EI OLE see pilt minu tøøarvutis nii roosa kui køik ylejåånud maailma arvutid nåitavad!! Ja mu nøiapilt nagu juba mainisin on ka palju mahedamate vårvidega....
Kas ma pean tøesti uskuma hakkama seda, mida sa Joonas mu kalli Cinticu kohta ytlesid....
(Mu syda on murdumas..... :((

Elina ütles ...

ah soo, et ei olegi fotoka ava...aitäh, ivar, siin mõndasid inimesi valgustamast.

minu jaoks tekitas pisut segadust see, et bond on varjus, (tagant või kust see valgus seal tuleb, aga tüdrukutele paistab valgus võrdselt kõigile peale...aga see vist on taotuslik?

meelis ütles ...

Huh, Elina...
Su kriitikas on point tåiesti olemas.... (Nagu ka ylejåånud seltsimeeste kriitikas).
OK, teiste meeste ees annan alla ja låhen pea norgus tagasi joonistamisøpikuid uurima. Sinu ees , Elina, yritan end siis kaitsta ja ytlen seda mida sellistel puhkudel tavaliselt ikka ytlen: On olemas elutøde ja on olemas kunstitøde, siin næed sa siis viimast. ( :-D)

Varjude kohta niipalju, et esialgu kavatsesin tshikid tåiesti yhevårviliseks jåtta, aga et nad niimoodi Bondiga kokku ei sobinud siis panin neile peale PEHME varju, et nad mehe varjust eristuksid.
(Noh see on ikka seesama et... mis see søna nyyd oligi... Ahjaa - KONTRAST!!:-)
Tånud konstruktiivse kriitika eest!

Ivar ütles ...

Nojah, tegelikult mõtlesin muidugi ava mitte katikut. Aga, jah, ilmselgelt on tegu tulirelva toru sisemusega - sellega ju sihitakse, käib pauk, veri voolab ja teemamuusika alustab...

Kait K. ütles ...

spets. a kas see püssi toru on taotuslikult pildist välja viidud? lõhnab mingi kompareegli järgi? tahaks teada rohkem?

meelis ütles ...

tere, Kait, long time no talk!! :)

Ei ole siin püssitoru pildist väljaviimises mingit kompareeglit, asi palju proosalisem: lihtsalt tol hommikul kui asja kiirelt ära tegin tulin mõttele et mehistel meestel peaksid eeldatavasti olema ka mehised ja suured mänguasjad; nõnda siis saigi see relv tal kõvasti esialgsest visandist suuremaks venitatud. Ja et ta paberile ära ei mahtunud siis jääbki vaataja otsustada kui palju sel torul veel pikkust edasi on.

Muideks, mida aeg edasi seda enam tunnen, et kõik need need õpikureeglid on küll toredad ja aitavad hädast välja kui asjaga jännis oled, aga samas kutsuvad ka endid ikka ja jälle eirama!
Kuidas see oligi: first you must learn the rules and then forget all about them, to create your own impression!

Kait K. ütles ...

jpjp, reeglid on väärt väänamist.

Kait K. ütles ...

väänamist väärt :P