pühapäev, 23. november 2008

28 - Siga-sõdalane-Elina


Tundub, et see blogi vajab rohkem meeleheitel koduperenaisi.... Igatahes põhjustasid Joonase eemalolek ja lummetuisanud välisuks minu poolt ühe uue pildi. Tehtud Painteris jaPhotoshopis. Kuna kõik on ühe ropsuga tehtud, siis ilmselt homme ma pisut kahetsen natuke oma kiiret postitust, aga mis seal ikka. Üritan väikest viisi ikka uusi brushe (eriti Painteris) katsetada, aga noh, kahjuks tulemuses erilisi edasiminekuid seeläbi veel pole. Pildil on muide üks minu lemmikloomi- tüügassiga. Minge teda ikka Tallinna loomaeda vahel vaatama ja tervitage minu poolt. Tegemist on väga nunnu ja pealtnäha sõbraliku elukaga...

2 kommentaari:

meelis ütles ...

pole sel pildil häda suurt midagi ja põdeda ei maksa, Elina! Lõbus vaadata ja loob lõbusa meeleolu (ja selles ju kunsti mõte ongi - et lõbustada inimesi ja panna unustama igapäevamured, eks :-P irw).

Kuna ma ise olen läbimas just perioodi, kus tahaks nii sheipides ja vormides kui renderduses ja tekstuuris näha suuremat kontrasti, siis oma madala mätta otsast hüüaksin, et ehk on kogu see sõdalane pisut liiga ühtlaselt "kirju" ja pea ning keha sheibid liig võrdse suurusega.

Kirjususes iseenesest pole midagi hullu ja kui asjal oleks nö statement ehk sõnum , siis ütleksin YES. Sinu pildi puhul tundub mulle, et kirjusus polnud niivõrd taotluslik kui pigem juhus, ja seetõttu oleks siiski vist põnevam kui nende kirjude plärakate kõrval oleks nö tükk tühja maad, et üks paremini esile pääseks. (tean et see on teoorias kõvasti lihtasm kui praktikas).

Aga veelkord - päris põnev tüpaazh, ja hää et viitsid ikka veel me üritusest osa võtta!

Ivar ütles ...

Tüügassigasõdalane, kes on just tapnud hiiglasliku rohelise eluka! RÖÖÖÖHH!