esmaspäev, 24. november 2008

28 - Siga-sõdalane - Joonas

Pilt valmis Tallinn-Tartu rongis inspireerituna looduskatastroofilaadsest lumetormist ja möödund nädalavahetusel Riia kunstimuuseumis nähtud Argentiina ekspressionsitlikust graafikast (v.t Gvido Brūvera). Taskus juhtus olema sealt samast Riiast ostetud ülipeenike tintekas - sellest siis ebatradistsoonilised vahendid vahelduseks. Noh, ega seal eriti mugav kriitseldada polnud rappuvas vagunis põlve otsas, seepärast lisasin hiljem PS-is ka natuke tekstuuri ja kohendusi kah, et värahtusi peita pisut.

3 kommentaari:

Elina ütles ...

väga värsekendav on näha midagi teistsugust sinu tavapärasest stiilist. väga lahe. Mingit varju või tooni oleks tahtnud sinna tooli ümber või taha, muidu ripuks teine nagu õhus.

meelis ütles ...

HAHA, sinu pilti vaadates meenub ühe Disney legendaarse animaatori Ward Kimball'i kunagi väljaöeldud lause oma "Pinocchio'le" disainitud Kilgi kohta mis üldse kilgi moodi välja ei näinud: "He was a Cricket, because we called him a Cricket"...
Ehk siis see siin ON sigasõdalane sest me TEAME et see on sigasõdalane (ja kes ei tea need süüdistagu iseendid:-).

Vahva kratsitud joon, jätka joonistamist Tallinn-Tartu rongis!

Ivar ütles ...

Ma olen seda pilti juba privas kommenteerinud, seepärast lühidalt -

igatahes heameel on näha, et suudad vahel stiililiselt ka mõnele teisele rongile hüpata! (Oh, seda vaimukust)

Ja - palun võta see arvutis lisatud tool/vari üldse ära, see rikub muidu vinget pilti ja ajab mind närvi, parem olgu üldse ilma. Sa võid ju paberilt eraldi skännida mingi püssilaadse varjutriibu ja selle juurde panna? Kokkusulav digijoon kuidagi üldse ei lähe.