pühapäev, 14. detsember 2008

27 - Perepilt 1879 - Joonas


Nägin võimalust paari tunniga enne magamaminekut üks võlgu olev teema ette võtta. Eks ta jällegi kiirustav sai, kuid poolprodukt on parem kui üldse mitte produkt... Ma loodan.
Idee lähtus sellest, et mulle tunduvad need vanadel fotodel olevad inimesed tihti nägude poolest kuidagi koeralikud. Mul on koguni provotseeriv teooria, et kui keegi teeks katse asendades arvutis mõnel taolisel fotol suvalise pereliikme pea koera omaga, siis 90% inimestest seda pilti vaadates midagi eriskummalist ei märkakski.
Vahendid - brushpen paberil, PS arvutis ja Google tekstuuri jaoks.

1 kommentaari:

meelis ütles ...

tore vahva pildike, Joonas!!
Sinu koerateooria vahemärkuseks: ma ei tea küll täpselt, mida mõtled nende vanadelt fotodelt vastuvaatavate inimeste nägude "koeralikkuse" all, ise tundsin neid vanu fotosid öötundidel silmitsedes, et mingi inimlikkus ja vahetu siirus on neis pilkudes olemas mida tänapäeval nii tihti ei kohta, vähemalt suurlinnades mitte. Mis sest et ajaliselt lahutab meid neist rohkem kui aastasada ja need inimesed ei saanud tualetis vett peale tõmmata ega kiirelt vahemaid läbida: samas nad kuulasid elusat muusikat, sõid elusat toitu ja - kas ma olen idealist ja romantik kui ütlen, et nad olid ka rohkem elus? (Ilmselt vist olen :-)