reede, 12. detsember 2008

31 - Spordipäev - meelis


Kiirelt tehtud pliiatsivisand ja kerge tonaalsus peale PhotoShopis...

Et olin just hiljuti arvutisse kogunud portsu pilte dünaamilistest võrkpallimängijate poosidest siis sealt selle pildi ideegi koorus...
Mõte lisada kohtunik, kelle tähelepanu on kõigel muul kui mängul tekkis tööaknast Tallinnas Hiiul välja vaadates, kui nägin siin oravaid mändidel ringi kepslemas.

4 kommentaari:

Joonas ütles ...

Mul pole kombeks arvuti taga valjult naerda kõhistada, eriti, kui kedagi teist toas pole. See pilt aga mind just seda tegema pani. Damn you! :)

Midagi kriitiseerimistvajavat minu silm ei märka, tahaks vaid loota, et sa selle ka ära viimistled kunagi.

. ütles ...

Tere
Pilt on lõbus hea ivaga.
Tundub et Teid polegi mõttet kommenteerida!?
Kirjuta ainult tore, hästi, supper, fenomenaalne, fantastiline jne......
Kas ja kuidas oleks võimalik ka Teie blogiga ühineda?!
Ise küll ei ole proff aga kribida mulle meeldib ja teen seda hobikorras.
Veel tundub mulle et Teil oleks natuke "värsket verd" aeg ajalt juurde vaja, muidu võib üksteise
hindamine igavaks muutuda.

Elina ütles ...

kommenteerida võib ikka, on siin ka päris vürtsikaid komme loobitud. aga sellega kaasneb alati oht, et keegi solvub, kaotab innu vms. eriarvamused on olemas niikuinii. ja eks ta nii ikka vist ole, et iga joonistaja arust on oma "käkk" ikka kõige armasam, nii et tuleb sellesse teatava lugupidamisega suhtuda.
tegelikult värskes veres vast nii väga küsimus polegi, hea kui vana veregi käima saaks:-) sest häid joonistaid juba tegelikult nimekirjas jagub. ilmselt seepärast kommentaarid vabaks tehti, et muidu kogu aeg samad arvajad, hindajad.
see on minu arvamus, võite nüüd kõik midagi muud arvata!

aga meelise pildist rääkides, siis mind ajas see ka itsitama. kui sa seda kunagi viimistlema hakkadm, siis võiksid rohkem eri tüüpi nägusid teha, praegu on nagu mingi mitmikõdede naiskond...

Joonas ütles ...

mellak, liitumine on lihtne - tuleb vaid üles otsida blogi reeglite kümnes punkt :) (vihje: vaata paremas servas asuvaid silte)