reede, 12. detsember 2008

32 - autosarzh - FlackoWeasel


Siin on minu visand autoportreest :D:D

4 kommentaari:

Ivar ütles ...

Tere tulemast blogiliste sekka!

Ausalt öeldes ei suuda ma antud pilti autosaržina analüüsida, ma ei oska lihtsalt selle põhjal kummalise nimega autori kohta mitte midagi arvata või järeldada.

Seda ka, et loe blogi reeglid läbi, tegelikult tähendab postitustähtaeg seda, et enne keegi oma teemapilte ei postita. Nii saavad kõik võrdselt teiste pilte nägemata oma asja kallal pusida.

Aga muidu - jõudu!

Elina ütles ...

ma jäin ka mõtlema, et paljud siin üldse üksteise välimust teavad, et neid autoportreesid korralikult hinnata...lahendus oleks?

FlackoWeasel ütles ...

ma olen loomne inimene ja mina kujutan ennast sellisena ehk nirgina, see on minu versioon minust :D

meelis ütles ...

Tere, FW ja tore et liitusid!
Nõus Ivariga, et temaatilised pildid võiksid postituda õigel päeval ja mitte varem; ma ise ei vaata põhimõtteliselt uusi postitusi enne kui endal pilt (vähemalt peas) olemas, et end teiste töödest mitte mõjutada lasta.
Sinu pilti vaadates, FW: ega ma sind vist tänaval vastu tulles ära küll ei tunneks! Samas kui ütled et just selline sa enda arvates oledki siis vastu vaielda ka ei julge :-) PS, nägin su karakterdisaine ja animatsiooniklippe netis: päris hea energiaga lõbusad asjad; disaini koha pealt olid minu jaoks kõik tiba liiga ühte auku aga kui see on sinu nish ja sa muud ei taotlegi siis miks ka mitte!

Elinale vastuseks - jäi jutt et tuleb sarzh ja mitte portree, eks? See tähendab siis et portreeline sarnasus on küll soovitav aga mitte primaarne, tähtsam seega pildis vist siiski karakter või hinnang enesele.
(Ja kes muidu ei saa võib ju "sarnasuse tuvastamiseks" vabalt oma tillukese foto pildi nurka kleepida:-)