kolmapäev, 10. detsember 2008

KOMMENTAARID ON VABAD!

Vastu tulles osalejate soovile anda kommenteerimisvõimalus ka sõpradele-tuttavatele ja muidu asjahuvilistele, on nüüdsest kõigil võimalus postitusi ja pilte kommenteerida.

Paluks siiski endale ka nimi anda ja mitte anonüümsena postitada, vastukajasid on nii oluliselt huvitavam lugeda. Ja - olgu ka hoiatatud, et kui postitus orgkomiteele ei meeldi ja see leitakse kohatu, solvav, ropp või spämmiv, siis see kaob kiiremas korras. (Lugege paremast veerust blogi reegleid!) Ja kui seesuguseid tuleb palju, siis lihtsalt lõpeb siin see demokraatia ja taas saavad arvamusi esitada ainult priviligeeritud asjaosalised.

Loodame tegelikult, et seda ei juhtu. Teravat sulge!

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

JEEEE!

Ivar ütles ...

Järeldan eelnevast, et kommenteerimine toimib? Laskem siis käia!

Soprano ütles ...

Sattusin just eile seda blogi huviga uurima. Hakkasin algusest peale pilte vaatama ja lugema ning läks julgelt mitu tundi. Kommenteerimise peale kusjuures ei tulnud kordagi, sest poleks osanud midagi tarka lisada. Ise ei oska absoluutselt joonistada, kuid teiste ilusaid pilte on alati tore vaadata.
Olete mul eilsest kindlalt Google Readeris!

Anonüümne ütles ...

Heh, siis olid teie eilsed külastajanumbrid ilmselt suuremad kui tavaliselt.
Ka mina sattusin eile esimest korda siia ja jõudsin enamus pilte/juttu ära vaadata. Huvitav kokkusattumus.

Kuigi teen pisut veebidisaini ja kritseldan aeg-ajalt paberile (töövahend harilik pliiats), ei oskaks samuti midagi tarka öelda... eriti kui meelise märkused eeskujuks võtta ;)

Kui pildil/maalil mingi taustalugu on... või meelemuutused/probleemid joonistamisel, pange nad võimalusel ikka kirja - huvitav lugeda, kuidas tulemuseni jõuate.

Igal juhul väga tore ettevõtmine.
Jätkake samas vaimus! (või veel suurema vaimuga)